<
НОВИНИ ДНЯ: США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмовивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
06.05.2021   Україна   Міністерство оборони України

З Днем Піхоти!

Ті, хто першими дають відсіч ворогу та постійно укріплюють свої позиції. Вгризаючись у землю кілометрами окопів, не зважаючи на спеку та холод, піхотинці стримують російську окупацію та метр за метром ведуть нас до перемоги.
Третій рік поспіль ми відзначаємо День піхоти.
Ця дата була обрана невипадково. Саме 6 травня 1648 року українські козаки перемогли у битві під Жовтими Водами, яка вважається першою перемогою в добу національно-визвольної боротьби під проводом Богдана Хмельницького.
Крім того, 6 травня відзначають і релігійне свято — День Юрія Змієборця, який був одним із покровителів українського війська.
Саме ви, піхотинці, першими дали бій окупантам у степах українського Донбасу! Саме завдяки вам, піхотинці, з кожним днем ми стаємо більш сильними,  згуртованими і досвідченими! Знаємо: війна ще не закінчилася, ворогів ще багато, тож сил і терпіння має вистачити на всіх!
Піхота - це рід військ, який виконує найважчу роботу. В умовах сучасної війни піхотинці несуть найбільші навантаження. Вдячні за вашу мужність, стійкість та героїзм, який ви демонструєте щодня!
Піхота – сила! Піхоті – слава!

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
митинги, стихийные бедствия, ЗСУ, Бахмут, Одесса, пейзажи, Путин, Польша, военная техника, Киевщина, #Євромайдан, Карпаты, искусство, акции, природа, самолеты, суд, фестивали, столкновения, пожары, коронавирус, марш, Порошенко, терроризм, футбол, авиация, праздники, церковь, полиция, тест-драйв, животные, мир, фотопроект, путешествия, ВСУ, парады, история, живопись, Динамо, Россия, традиции, передовая, карантин, Війна, люди, выставки, США, музыка, солдат, Майдан, экология, Александр Зубко, дети, ВМС, туризм, выборы, пандемия, Шахтер, ДСНС, соревнования, оккупация, автомобили, Донбасс, архитектура, Нацгвардия, визиты, портрет, женщины, фотография, обстрелы, уикенд, протесты, медицина, Крым, Новый Год, политика, Сергей Смоленцев, сборная Украины, учения, Верховная Рада, фотоподборки, Китай, НАТО, Зеленский, пляжи, спорт, культура, война, Киев, фотоконкурсы, корабли, Львів, общество, Дмитрий Дятлов, город, зима, юмор, технологии, дизайн, мода

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36