НОВИНИ ДНЯ: Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причинувсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
14.05.2021   Тернопіль, Україна   Facebook/ Евгений Кравс

«Динамо» - володар Кубка України!

«Динамо» (Київ) - «Зоря»(Луганськ) - 1: 0. Гол: Циганков (98хв).
«Динамо»: 71.Бойко, 94.Кендзера, 25.Забарний, 4.Попов, 16.Міколенко (20.Караваев, 11) 5.Сідорчук (К), 10.Шапаренко, 15.Циганков, 29.Буяльскій (19 .Гармаш, 114), 22.Родрігес (14.де Пена, 119), 41.Беседін.
Запасні: 1.Бущан, 17.Леднев, 23.Сідклей, 24.Тимчік, 30.Ванат, 34.Сірота.
«Зоря»: 23.Васіль, 45.Фаворов (4.Цвек, 118), 21.Іванісеня, 15.Вернідуб (К), 6.Рейс Жуніор, 29.Назаріна (90.Аллахяр, 65), 10.Хомченовскій, 7.Кочергін, 80.Юрченко, 22.Кабаев (11.Гладкій, 82), 28.Громов.
Запасні: 30.Шевченко, 5.Руфаті, 8.Лунёв, 9.Шахаб, 20.Абу Хана, 97.Циганікс.
13 травня на міському стадіоні в Тернополі відбувся фінальний матч Кубка України, в якому київське «Динамо» обіграло луганську «Зорю» і в 13-й раз у своїй історії завоювала цей почесний трофей (національний рекорд). Всі три головні перемоги в цьому сезоні для команди Мірчі Луческу: перемога в чемпіонаті України, Кубку України та Суперкубку.
Активніше зустріч розпочали гравці «Зорі», які спробували з перших хвилин заволодіти ініціативою. Потрібно сказати, що це підопічним Віктора Скрипника на деякий час це вдалося - динамівці діяли другим номером і вичікували помилки суперника. Але на 11-й хвилині зустрічі трапився неприємний епізод для «Динамо» - захисник Віталій Миколенко в боротьбі з Артемом Громовим невдало впав на газон і, ймовірно, отримав перелом руки. Замість Віталія на поле вийшов Караваєв.
Проте, ближче до середини першого тайму динамівцям вдалося вирівняти гру і створити перший небезпечний момент у матчі. Після скидки Бесєдіна на лінію штрафного, Буяльський пробив з ходу, але м'яч пролетів вище воріт! Далі «біло-сині» ще додали в швидкості, перевіривши пильність Василя. Перш за все, мова йде про удар Бесєдіна, після якого голкіпер «Зорі» перевів м'яч на кутовий.
Ближче до перерви «Зоря» відповіла своїм гольовим моментом: Юрченко навісив з лівого флангу в штрафну «Динамо» і Денис Фаворов пробив головою з кількох метрів - м'яч пролетів над воротами.
З початком другого тайму моменти біля воріт «Зорі» пішли один за одним. Спершу Шапаренко пройшов кількох суперників і пробив з кута штрафний - м'яч потрапив у поперечину воріт «Зорі»! Далі більше. Динамівці продовжили атакувати, створивши ще кілька моментів для взяття воріт луганчан. Просто неймовірний момент упустив Бесєдін! Після прострілу з правого флангу від Циганкова, ніким не прикритий форвард «Динамо», опинившись в центрі штрафного, пробив з десяти метрів, але м'яч полетів повз ворота!
«Зоря» намагалася відповідати своїми позиційними атаками, але все читалося захисниками «Динамо», які вчасно перехоплювали передачі суперника. Особливо хотілося б виділити Забарна. Підопічні Луческу продовжували створювати моменти біля воріт «Зорі», і Василь знову виручив свою команду після удару Бесєдіна головою в кут воріт! Мабуть, саме голкіпер луганчан був найкращим у складі своєї команди в цій грі. У підсумку, в основний час забитих м'ячів в основний час гри ми не побачили.
У додатковий час команда Луческу змогла заволодіти абсолютною перевагою, диктуючи супернику свої умови. Василь продовжував рятувати свою команду після ударів киян, але на 98-й хвилині «Динамо» все ж вдалося відкрити рахунок в матчі! Родрігес прорвався по правому флангу і прострілив у центр штрафного, де Віктор Циганков в дотик пробив у кут воріт Василя! 1: 0! Ще до кінця першого екстра-тайму все той же Циганков міг забити другий гол. Жуніньо сфолив у власному штрафному майданчику на Буяльський і арбітр призначив пенальті! Циганков вирішив пробити в лівий нижній кут, але Василь і тут зумів виручити «Зорю»!
Приємно відзначити, що і в другому екстра-таймі підопічні Мірчі Луческу не зупинилися! Все той же Циганков міг знову забивати, реалізуй швидку атаку, але Віктор з вигідної позиції пробив вище воріт! Луганчани намагалися відігратися за рахунок навісів і стандартів, але прекрасно на другому поверсі грали Попов і компанія.
Таким чином, «Динамо» виграє у «Зорі» в додатковий час і стає володарем Кубка України! Браво, команда!

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
женщины, солдат, передовая, медицина, визиты, Польша, церковь, учения, Россия, культура, Донбасс, Війна, природа, фестивали, выборы, Одесса, юмор, соревнования, технологии, ВМС, уикенд, общество, карантин, экология, сборная Украины, дизайн, музыка, мир, живопись, Шахтер, выставки, США, терроризм, авиация, Львів, Китай, Динамо, митинги, портрет, Нацгвардия, ДСНС, военная техника, Порошенко, мода, столкновения, политика, туризм, пандемия, оккупация, парады, город, протесты, автомобили, Дмитрий Дятлов, #Євромайдан, Новый Год, полиция, Путин, ВСУ, Бахмут, Майдан, искусство, традиции, фотография, Зеленский, Крым, история, НАТО, марш, пляжи, обстрелы, ЗСУ, самолеты, архитектура, фотопроект, фотоподборки, коронавирус, зима, Сергей Смоленцев, праздники, Александр Зубко, дети, Киев, животные, акции, война, фотоконкурсы, люди, пейзажи, Киевщина, футбол, спорт, суд, корабли, путешествия, Карпаты, стихийные бедствия, тест-драйв, Верховная Рада, пожары

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36