<
НОВИНИ ДНЯ: Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитуваннявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
07.06.2021   Україна   Facebook/ Андрей Павелко, t.me/MariaVladimirovnaZakharova

Нова та особлива: форма Національної збірної України до Євро-2020

Національна збірна України з футболу виступатиме на Євро-2020 в новій формі, про що у Facebook сповістив голова Української асоціації футболу Андрій Павелко:
"Національна збірна Україна виступатиме на Євро-2020 в новій — особливій формі. Головним її атрибутом стане оберіг і символ, дорогий серцю кожного українця. Це найцінніший для всіх нас обрис нашої країни. Єдиної і неподільної батьківщини з Кримом, Донецьком, Луганськом, Києвом, моїм рідним Дніпром, Львовом, Одесою і усіма містами і селами, де головною мелодією з дитинства є мелодія національного гімну. Де на "Слава Україні!" відповідають гаслом "Героям слава!" і яке тепер також буде на формі та надихатиме наших футболістів на нові перемоги.
Ми віримо, що силует України додасть сил гравцям, адже вони битимуться за всю Україну. А вся Україна, від Севастополя і Сімферополя до Києва, від Донецька і Луганська до Ужгорода підтримуватиме їх у кожному матчі. Це надзвичайно важливо і для футболістів, які дуже хвилюються і мріють виступити якнайкраще на Євро-2020, і для мільйонів наших вболівальників, які вірять у команду Андрія Шевченка. Футбол і національна збірна — єднають Україну! Слава Україні!".
Тим часом, нова форма української збірної обурила представницю Міністерства закордонних справ Росії Марію Захарову, про що написала у своєму Telegram-каналі:
"Украинская футбольная команда на своей форме присоединила территорию Украины к российскому Крыму. Объяснение такое же метафизическое, как и сама отчаянная художественная акция - якобы это должно придать игрокам сил. Что касается пресловутых националистических кричалок, которые так же будут радовать зрителей ЧЕ по футболу, как и часть экипировки украинских спортсменов, то это очередная попытка государственной киевской пропаганды закрепить в общественном сознании лозунг, который у многих на Украине и за ее пределами ассоциируется с Украинской повстанческой армией (УПА), С.Бандерой и их преступлениями в годы Второй мировой войны. Деятельность УПА решением Верховного Суда Российской Федерации от 17 ноября 2014 г. запрещена в России. В Киеве хотят дистанцировать этот лозунг от неудобного происхождения и наполнить его новым позитивным смыслом, чтобы по всему миру он воспринимался исключительно как прогрессивный и максимально созвучный глобальной повестке дня".

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
война, Дмитрий Дятлов, Карпаты, Крым, США, уикенд, церковь, Нацгвардия, ВСУ, акции, тест-драйв, экология, политика, коронавирус, фотопроект, медицина, пандемия, НАТО, автомобили, традиции, Одесса, суд, архитектура, визиты, соревнования, марш, самолеты, Порошенко, полиция, животные, портрет, митинги, ДСНС, праздники, технологии, дети, терроризм, женщины, столкновения, Донбасс, Александр Зубко, общество, Китай, пляжи, парады, Новый Год, природа, сборная Украины, Львів, путешествия, выборы, передовая, фотоконкурсы, Киев, мода, фотоподборки, Россия, Динамо, корабли, учения, Путин, протесты, Верховная Рада, выставки, #Євромайдан, оккупация, пожары, Майдан, Польша, обстрелы, фестивали, музыка, карантин, ВМС, Бахмут, искусство, живопись, авиация, юмор, туризм, фотография, ЗСУ, Киевщина, город, футбол, Зеленский, спорт, дизайн, пейзажи, культура, зима, Війна, военная техника, солдат, мир, стихийные бедствия, люди, Сергей Смоленцев, Шахтер, история

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36