НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
22.06.2021   Бухарест, Румунія   Reuters, BBC

Україна програла Австрії 0:1 на Євро-2020. Чи пройде збірна далі?

Збірна України опинилася на третьому місці у своїй групі, а отже, чи пройде вона до 1/8 фіналу стане ясно, коли завершать свої виступи в групах інші команди. Свій останній матч у груповому етапі Євро-2020 Україна зіграла з Австрією в Бухаресті. Єдиний гол у грі забив на 21-й хвилині гравець збірної Австрії Крістоф Баумгартнер. Крім збірної, він грає у німецькій Бундеслізі, у клубі "Гоффенгайм 1899".
У групі С, крім України та Австрії, грають Нідерланди та Північна Македонія. Їхня остання гра у груповому етапі відбувалася одночасно з грою українців: Нідерланди перемогли з рахунком 3:0.
Після трьох турів групового етапу збірна України набрала три очки з 9 можливих можливих. У Нідерландів, які є лідерами групи С, - 9 очок, в Австрії - 6, у Північної Македонії - 0. Для гарантованого виходу до 1/8 фіналу з другого місця українцям достатньо було не програти в цьому поєдинку. Гарантований прохід до плей-офф забезпечують перші два місця у кожній з шести груп. Також на путівку до 1/8 фіналу можуть претендувати чотири з шести збірних, які посядуть третю сходинку у своїх групах. Саме це залишається єдиним варіантом, як Україна може пройти далі на чемпіонаті. Точна картина стане відома найближчими днями.
Які саме збірні пройдуть далі з третіх місць, визначається за такою послідовністю параметрів: більша кількість набраних очок, краща різниця забитих та пропущених м'ячів, кількість забитих голів та перемог, мінімум жовтих і червоних карток та місця в рейтингу за підсумками відбіркового турніру. Тобто якщо, приміром, дві з шести команд, які посіли треті сходинки за результатами групового етапу, матимуть по три очки, а інші збірні - по чотири, то до плей-офф вийдуть саме останні. У разі, якщо кількість очок у команд буде рівною, то до відома братимуться наступні параметри - різниця забитих і пропущених, кількість забитих голів тощо.
У своєму попередньому поєдинку на Євро збірна Україна переграла Північну Македонію із рахунком 2:1 - попри впевнену гру в першому таймі, у другому підопічні Андрія Шевченка змусили вболівальників понервувати.
До цього "жовто-сині" зіграли з Нідерландами: поступаючись 0:2, Україна змогла відігратися, але під кінець поєдинку отримала ще один м'яч у свої ворота. Матч завершився з рахунком 2:3. Футбольні оглядачі називали цю гру найкращим і найвидовищнішим поєдинком турніру на той момент.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
сборная Украины, Путин, стихийные бедствия, НАТО, культура, пандемия, мир, природа, учения, Крым, пляжи, общество, пожары, карантин, путешествия, США, ЗСУ, война, Александр Зубко, технологии, уикенд, выставки, ВСУ, традиции, солдат, спорт, Карпаты, соревнования, Шахтер, праздники, акции, Порошенко, #Євромайдан, дети, дизайн, Сергей Смоленцев, передовая, футбол, фотопроект, Війна, протесты, политика, митинги, выборы, пейзажи, юмор, архитектура, Донбасс, коронавирус, оккупация, Майдан, медицина, показы, Верховная Рада, корабли, суд, терроризм, марш, ДСНС, Нацгвардия, Львів, авиация, Польша, туризм, живопись, Китай, фотоконкурсы, Одесса, животные, фотоподборки, церковь, Зеленский, зима, военная техника, Бахмут, Новый Год, экология, люди, город, визиты, Россия, мода, ВМС, музыка, Киевщина, Киев, фестивали, столкновения, история, парады, портрет, искусство, автомобили, Динамо, Дмитрий Дятлов, полиция, самолеты, обстрелы, фотография, женщины

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36