НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
01.07.2021   Україна   ВМС ЗС України
9906 Метки:  учения, Sea Breeze, ЗСУ.

Сі Бриз – 2021: багатонаціональна тактична група відпрацювала рейдові дії в тилу противника

На загальновійськовому полігоні "Олешківські піски", у межах українсько-американських міжнародних навчань "Сі Бриз – 2021" відбулися практичні тренування з тактичної підготовки.
Військовослужбовці окремого батальйону морської піхоти командування морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України, Державної прикордонної служби України, морської піхоти США, Грузії та Республіки Молдова діяли у складі єдиного багатонаціонального підрозділу.
Тренування було розподілено на три етапи. Під час першого етапу  тактична група отримала завдання вийти з району зосередження в район очікування. Там  командир тактичної групи провів короткий брифінг на макеті місцевості та поставив завдання командирам підрозділів. Другий етап – виконання завдання.
За легендою, тактична група мала вийти в тил умовного противника та знищити важливі об'єкти інфраструктури військового призначення. У ході остатнього етапу військовослужбовці здійснили марш до району зосередження, але під час руху колон противник влаштував засідку. Слід зазначити, що всі дії відпрацьовувались умовно, без бойової стрільби.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
#Євромайдан, Карпаты, Париж, Россия, ЗСУ, общество, путешествия, столкновения, авиация, люди, США, музыка, портрет, Крым, карантин, сборная Украины, терроризм, город, Сергей Смоленцев, дети, Майдан, туризм, Киев, Дмитрий Дятлов, ВСУ, Київ, полиция, фотография, природа, церковь, Війна, Китай, Україна, зима, женщины, протесты, самолеты, пандемия, медицина, Динамо, Львів, мир, архитектура, Киевщина, Александр Зубко, корабли, традиции, учения, история, Одесса, военная техника, передовая, стихийные бедствия, фотоподборки, спорт, война, Польша, технологии, Порошенко, митинги, акции, ВМС, Новый Год, Нацгвардия, Донбасс, марш, фестивали, НАТО, экология, фотоконкурсы, Бахмут, суд, искусство, выборы, политика, соревнования, выставки, пейзажи, Шахтер, фотопроект, культура, солдат, дизайн, оккупация, юмор, животные, футбол, пожары, коронавирус, автомобили, Зеленский, ДСНС, уикенд, пляжи, праздники, мода, живопись, Верховная Рада, Путин, обстрелы