<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
22.07.2021   Одеса, Україна   ДСНС, УНІАН, BBC,

Такі Армагеддончик: Одеса після страшної зливи

В ніч на 22 липня по Одесі та околицях вдарив сильний дощ - за день випало аж 80% місячної норми опадів, кажуть в ДСНС. В результаті стихії повалені десятки дерев, вулиці міста перетворилися на повноводні річки, почалися перебої з електрикою.
Підтопило десятки приватних будинків - зокрема, в Суворівському, Малиновському та Київському районах. Затопило підземні паркінги кількох житлових комплексів. Жертв та постраждалих, за даними рятувальників, немає. Однак із затоплених будинків довелося евакуювати 18 людей.
Сильний вітер поламав десятки дерев, деякі дороги повністю заблокувала вода. Зупинились деякі пасажирські маршрути - зокрема трамвайні й тролейбусні. На ранок багато людей не змогли дістатися на роботу. Станом на ранок дощі припинилися, і рівень води поступово спадає. Однак на 8 годину в області без світла лишались 23 населених пункти.
Місцеві жителі діляться фотографіями і відео підтоплень у соцмережах і кажуть, що стикнулися з такою ситуацією в місті вперше.
"Армагедон в Одесі після нічного дощу. Простоявши перед мостом в пробці пів години, повернувся додому. З наших на роботу з ранку ніхто не потрапив", - пише у фейсбуку користувач Юрій Федоров.
Відпочивальники Одещини також шоковані: "Плаваємо. Гарна відпустка. Сьогодні збиралися їхати. Круто", - написала у фейсбуку користувачка Елла Кулешова.
Пілоти пасажирських авіалайнерів, які повинні були приземлитися в Одесі після першої години ночі, прийняли рішення піти на інші аеродроми. Зокрема, борт LOT, який прибув з Варшави, повернувся, а літак Azur Air Ukraine з Анталії полетів до Борисполя.  
За інформацією Гідрометцентру, в Одесі за годину випало 31 мм опадів.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
мир, технологии, НАТО, самолеты, соревнования, война, общество, архитектура, ДСНС, традиции, фотоподборки, Александр Зубко, военная техника, пляжи, столкновения, ВСУ, юмор, полиция, фестивали, медицина, экология, искусство, учения, Китай, выставки, Сергей Смоленцев, парады, туризм, дети, США, пожары, протесты, Бахмут, пейзажи, футбол, Путин, Майдан, Крым, стихийные бедствия, церковь, зима, авиация, спорт, пандемия, фотоконкурсы, музыка, ВМС, животные, женщины, фотопроект, корабли, Новый Год, природа, терроризм, Одесса, тест-драйв, фотография, выборы, Дмитрий Дятлов, Нацгвардия, Порошенко, Шахтер, карантин, Киев, уикенд, праздники, Війна, портрет, солдат, визиты, политика, Зеленский, марш, люди, суд, коронавирус, Динамо, Польша, город, Россия, #Євромайдан, Карпаты, путешествия, живопись, мода, обстрелы, сборная Украины, акции, ЗСУ, дизайн, Львів, передовая, автомобили, оккупация, Верховная Рада, Киевщина, митинги, Донбасс, история, культура

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36