НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
23.07.2021   Японія   BBC, Радіо Свобода, Associated Press, Reuters, Getty Images

У Токіо відкрилися Олімпійські ігри

У Токіо відкрили XXXII літні Олімпійські Ігри. Вони триватимуть з 23 липня по 8 серпня. Відкриття Ігор відбулося на Олімпійському стадіоні при порожніх трибунах. На відкриття пустили лише обмежену кількість VIP-гостей. Ці обмеження застосували через коронавірус. Про початок Ігор оголосив імператор Японії Нарухіто.
Понад 80% населення країни вимагали або повторного перенесення Ігор, або їх повного скасування. Літні Ігри у Токіо мали відбутися у 2020 році, але через пандемію їх перенесли. Кількість випадків зараження в Олімпійському селищі на цей час перевищує сто осіб, багато спортсменів змушені сидіти у своїх номерах в самоізоляції. Режим надзвичайної ситуації в Токіо продовжили до 22 серпня, тобто до закінчення Паралімпійських ігор.
Участь у літніх Олімпійських іграх візьмуть 11300 спортсменів з 207 країн. Олімпіада триватиме до 8 серпня. До цього часу спортсмени з понад 200 країн розіграють між собою 339 комплектів нагород.
У програму Ігор у Токіо додали п'ять нових видів спорту - бейсбол і софтбол, карате, серфінг, скелелазіння і скейтбординг, які в цілому дають 34 нових дисципліни. Також в Олімпіаді в Токіо бере участь рекордна кількість жінок - 48,8%.
Україну на цьогорічних змаганнях представлятимуть 157 олімпійців у 30 дисциплінах. Українці виступатимуть у 26 видах спорту. А найкращих результатів Україна очікує передусім від дзюдо, кульової стрільби, легкої атлетики, фехтування, стрибків у воду, академічного веслування, боксу, гімнастики, синхронного плавання.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Новый Год, Киев, Дмитрий Дятлов, Бахмут, фестивали, экология, ВМС, авиация, мода, праздники, визиты, футбол, выставки, суд, архитектура, пандемия, передовая, путешествия, Львів, акции, сборная Украины, коронавирус, самолеты, пляжи, спорт, Китай, Сергей Смоленцев, Крым, Польша, Верховная Рада, НАТО, столкновения, ДСНС, Одесса, церковь, фотопроект, митинги, дети, Шахтер, выборы, культура, мир, военная техника, карантин, протесты, автомобили, уикенд, женщины, терроризм, дизайн, общество, юмор, ЗСУ, солдат, тест-драйв, обстрелы, Россия, политика, полиция, фотография, соревнования, Донбасс, фотоконкурсы, марш, Майдан, музыка, США, живопись, оккупация, природа, Карпаты, Динамо, корабли, ВСУ, Зеленский, животные, город, искусство, стихийные бедствия, учения, медицина, пожары, Нацгвардия, зима, Війна, Путин, туризм, Александр Зубко, традиции, история, пейзажи, #Євромайдан, фотоподборки, люди, война, технологии, портрет, Киевщина, Порошенко, показы

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36