<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
06.06.2022   Україна   Офіс Президента України

Робоча поїздка Президента України до Запорізької області та на Донбас. Офіційний репортаж

За підсумками робочої поїздки до Запорізької, Донецької та Луганської областей Президент України Володимир Зеленський оприлюднив звернення до українців:
"Бажаю здоров’я, шановні українці! Сьогодні в мене нічне звернення, тому я коротко.
Багато роботи було. Нескінченна доба. Був у Запоріжжі, Запорізькій області. Підтримав наших військових, нагородив найкращих. Заслухав доповідь. Були на позиціях. Провів зустріч з головою обласної державної адміністрації, місцевим керівництвом поліції, Служби безпеки, а також деякими мерами тимчасово окупованих міст.
Зустрівся з маріупольцями, яким вдалося виїхати з міста живими і з дітьми. Тут їх зустріла Хортиця. По-людськи й тепло. Умови – бачив – тимчасові, але непогані. Зрозумів їхні складні питання. Думаю, вирішимо. У кожної сім’ї – своя історія. Більшість була без чоловіків. У когось чоловік пішов воювати, у когось – у полоні, у когось, на жаль, загинув. Просто трагедія. Ні дому, ні близької людини. Але треба жити заради дітей. Реальні герої – вони серед нас.
Після цього поїхав з керівником Офісу на схід. Були в Лисичанську, були в Соледарі. Пишаюся кожним і кожною, кого зустрів, кому тиснув руку, з ким спілкувався, кого підтримав. Дещо привезли військовим. Про це детально не буду.
А дещо привезли від них вам. Це важливо. Впевненість привезли. І міцність. Я бажаю їм здоров'я. Їхнім батькам – уклін. Всім нам – перемоги.
Слава Україні!"

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
выставки, суд, Польша, путешествия, столкновения, политика, Киев, ВМС, Нацгвардия, Майдан, традиции, люди, ДСНС, Китай, терроризм, соревнования, зима, передовая, музыка, Одесса, животные, медицина, дети, митинги, автомобили, стихийные бедствия, США, туризм, портрет, Порошенко, корабли, пейзажи, спорт, акции, показы, футбол, визиты, ЗСУ, архитектура, искусство, коронавирус, мир, фотоконкурсы, Бахмут, авиация, общество, Путин, пожары, фотопроект, Карпаты, Динамо, Шахтер, праздники, обстрелы, война, карантин, Сергей Смоленцев, самолеты, Зеленский, уикенд, город, Александр Зубко, фестивали, Киевщина, протесты, история, технологии, пандемия, мода, Львів, женщины, марш, юмор, Россия, культура, #Євромайдан, выборы, церковь, Новый Год, Дмитрий Дятлов, фотоподборки, оккупация, сборная Украины, полиция, учения, природа, ВСУ, Крым, дизайн, пляжи, экология, НАТО, солдат, военная техника, Донбасс, фотография, парады, Війна, Верховная Рада, живопись

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36