НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
31.10.2022   Одеса, Україна   Думская

Недільна Дерибасівська: патріотичний концерт у Міськсаду та геловінський антураж

Фотокореспондент одеського видання «Думська» прогулявся центральними вулицями Одеси після заходу сонця, щоб дізнатися, чим живе під час війни наше улюблене місто.
На Дерибасівській життя буквально вирує — даються взнаки успіхи українських енергетиків, які примудрилися стабілізувати систему після атаки 10 жовтня, і звичайно ж, щоденна робота нашої ППО. Більшість, якщо не всі кафе працюють, вуличне освітлення відбивається від мокрої бруківки, вуличні музиканти виступають, продавці миготливих куль і ростові ляльки-здирники не бідують.
У Міськсаду проходить благодійний патріотичний концерт «З піснею до перемоги» кількох музичних гуртів. Хедлайнер — команда Kozak System — зриває овації, виконуючи як свої хіти, так і кавери на «Ой у лузі червона калина» та вірші Ліни Костенко «Крилатим ґрунту не треба».
Вітрини магазинів прикрашені атрибутикою Геловіна. До вашого задоволення будь-яка примха: від фотозони «Гарбуза на сіні» до спеціальних «страшних» коктейлів на кшталт «Вампірського капучино» і Маккіато з «Очним яблуком» у пересувній кав'ярні. Зустрічається молодь, переодягнена в нечисть.
При цьому частина центру, прилегла до Приморського бульвару, який закритий з міркувань безпеки для святкової публіки, занурена в темряву.
Фото — Олександр Гіманов

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Війна, самолеты, фотоподборки, Китай, Верховная Рада, Карпаты, туризм, Одесса, Порошенко, карантин, Сергей Смоленцев, Майдан, марш, Париж, женщины, история, стихийные бедствия, Александр Зубко, фотопроект, визиты, сборная Украины, суд, Нацгвардия, митинги, полиция, учения, политика, Киевщина, Новый Год, фотоконкурсы, пляжи, выборы, передовая, Шахтер, архитектура, Бахмут, США, солдат, музыка, корабли, автомобили, фотография, футбол, животные, выставки, #Євромайдан, акции, ЗСУ, юмор, медицина, Київ, портрет, фестивали, культура, мир, Дмитрий Дятлов, коронавирус, ВСУ, протесты, обстрелы, общество, столкновения, церковь, традиции, город, Польша, пандемия, соревнования, природа, зима, люди, Україна, мода, технологии, ДСНС, праздники, Крым, пейзажи, Зеленский, НАТО, война, пожары, Динамо, авиация, искусство, дизайн, оккупация, военная техника, Донбасс, Львів, Путин, дети, Киев, ВМС, спорт, живопись, Россия, путешествия, уикенд, терроризм