<
НОВИНИ ДНЯ: Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі рокивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
31.10.2022   Одеса, Україна   Думская

Недільна Дерибасівська: патріотичний концерт у Міськсаду та геловінський антураж

Фотокореспондент одеського видання «Думська» прогулявся центральними вулицями Одеси після заходу сонця, щоб дізнатися, чим живе під час війни наше улюблене місто.
На Дерибасівській життя буквально вирує — даються взнаки успіхи українських енергетиків, які примудрилися стабілізувати систему після атаки 10 жовтня, і звичайно ж, щоденна робота нашої ППО. Більшість, якщо не всі кафе працюють, вуличне освітлення відбивається від мокрої бруківки, вуличні музиканти виступають, продавці миготливих куль і ростові ляльки-здирники не бідують.
У Міськсаду проходить благодійний патріотичний концерт «З піснею до перемоги» кількох музичних гуртів. Хедлайнер — команда Kozak System — зриває овації, виконуючи як свої хіти, так і кавери на «Ой у лузі червона калина» та вірші Ліни Костенко «Крилатим ґрунту не треба».
Вітрини магазинів прикрашені атрибутикою Геловіна. До вашого задоволення будь-яка примха: від фотозони «Гарбуза на сіні» до спеціальних «страшних» коктейлів на кшталт «Вампірського капучино» і Маккіато з «Очним яблуком» у пересувній кав'ярні. Зустрічається молодь, переодягнена в нечисть.
При цьому частина центру, прилегла до Приморського бульвару, який закритий з міркувань безпеки для святкової публіки, занурена в темряву.
Фото — Олександр Гіманов

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Китай, экология, люди, Львів, война, мир, карантин, Дмитрий Дятлов, Киевщина, солдат, обстрелы, акции, мода, оккупация, церковь, пандемия, выборы, стихийные бедствия, США, корабли, марш, фестивали, ВМС, протесты, Донбасс, пожары, уикенд, Динамо, автомобили, живопись, пляжи, архитектура, ЗСУ, праздники, город, ВСУ, Польша, портрет, фотоподборки, медицина, Зеленский, #Євромайдан, Бахмут, коронавирус, Путин, столкновения, митинги, спорт, музыка, традиции, дети, соревнования, передовая, фотопроект, Одесса, фотография, искусство, культура, Киев, ДСНС, выставки, НАТО, суд, Майдан, полиция, сборная Украины, технологии, тест-драйв, терроризм, дизайн, животные, военная техника, Карпаты, Сергей Смоленцев, туризм, Шахтер, Россия, природа, Александр Зубко, история, Крым, футбол, авиация, Війна, общество, зима, Верховная Рада, Порошенко, фотоконкурсы, путешествия, юмор, политика, визиты, женщины, Нацгвардия, учения, пейзажи, Новый Год, парады, самолеты

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36