НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
22.05.2024   Харківська обл., Україна   libkos/instagram

Вовчанськ. Місто, яке росіяни знищили вщент за декілька діб

Костянтин Ліберов, фотограф: "Ці фото - частина великого матеріалу про Вовчанськ, місто, яке росіяни знищили вщент за декілька діб. Важко уявити, але ще пару тижнів тому там було життя. На фото - тіла двох цивільних жінок. Поряд з ними - дві маленькі специфічні вирви, хто розбирається, одразу розуміє, що це не випадкова міна чи артилерія. З вирогідністю в 90% - це прицільні скиди з дрону. Жінки в яскравому одязі. Переплутати їх з військовими навіть з висоти - неможливо. Я вже чув про таке на Кринках: військові розказували, як росіяни переслідували скидами старого діда, який якимось дивом опинився серед цих руїн.
Ці матеріали і мені могли вартувати життя. Машина посічена уламками від міномету, а після - година від якої досі трясуться руки: нас довго вела та переслідувала ворожа фпвішка.
Місто заповнила смерть. Тіла цивільних на вулиці та під завалами. Менше з тим, волонтери та поліція продовжують під обстрілами та ризикуючи життям вивозити тих, кого ще можна врятувати.
Зі слів поліції, таких руйнувань, як зараз, Вовчанськ не зазнавав навіть в 22 році. росіяни використовують тактику випаленої землі, як було з Бахмутом. В певні дні по місту скидають понад 20 КАБів на день. Евакуація з міста продовжується".

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
сборная Украины, фестивали, Польша, Зеленский, церковь, спорт, фотография, Киевщина, марш, юмор, передовая, Россия, музыка, ВМС, история, самолеты, культура, корабли, оккупация, Львів, природа, митинги, технологии, Одесса, зима, животные, живопись, Дмитрий Дятлов, акции, Бахмут, карантин, пейзажи, Динамо, ДСНС, фотоподборки, Шахтер, Україна, медицина, автомобили, Александр Зубко, Війна, пожары, Киев, Париж, Київ, обстрелы, женщины, туризм, НАТО, пандемия, Новый Год, учения, Нацгвардия, искусство, ВСУ, люди, соревнования, США, архитектура, визиты, город, фотоконкурсы, уикенд, военная техника, дизайн, общество, #Євромайдан, протесты, пляжи, путешествия, ЗСУ, терроризм, политика, авиация, Китай, Майдан, Верховная Рада, традиции, Путин, экология, выставки, столкновения, солдат, суд, портрет, праздники, стихийные бедствия, дети, коронавирус, Донбасс, фотопроект, мир, Порошенко, выборы, Сергей Смоленцев, полиция, мода, футбол, Крым, война