НОВИНИ ДНЯ: "Не знаю, чи буде це мирно": Байден попередив про можливі наміри Трампа, якщо йому “не сподобається” результат виборів у США  Не наші методи: нардеп від “Слуги народу” висловився про великі гроші для добровольців ЗСУ  Вибори у США. Топ-5 фактів про виборчу кампанію 2024 року  Навіщо кухарі додають до тушкованої капусти молоко: ви точно про це не знали  Місяць до виборів у США. Які рейтинги у Трампа й Гарріс і що вони готують один проти одного  Перемир’я замість перемоги?: чому кінець війни в Україні – за горами  У Росії пригрозили війною ще кільком країнам: що обурило Москвувсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
08.07.2024   Україна, Київ   ТСН, Контракти
3291 Метки:  Україна, Київ.

РФ вдарила по лікарні "Охматдит" у Києві 8 липня.

РФ вдарила по лікарні "Охматдит" у Києві 8 липня.

Сталися руйнування токсикологічного відділення медзакладу.

У понеділок, 8 липня, Росія атакувала Київ ракетами. Окупанти пошкодили один з корпусів дитячої лікарні "Охматдит".

Під час сьогоднішнього ракетного удару РФ було пошкоджено дитячу лікарню "Охматдит". Попередньо, сталися руйнування токсикологічного відділення медзакладу.

Біля дитячої лікарні люди розбирають завали. На відео видно пошкоджену будівлю лікарні, вибиті вікна та часткове руйнування одного з корпусів. 

Фото наслідків від атаки РФ по лікарні — у матеріалі ТСН.ua. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як повідомлялося, під час атаки на Київ 8 липня сталося влучання в приміщення дитячого медзакладу. Згодом стало відомо, що йдеться про "Охматдит".

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
стихийные бедствия, Україна, корабли, традиции, акции, политика, Майдан, полиция, митинги, мир, НАТО, ЗСУ, люди, ВМС, фотоподборки, пожары, авиация, выставки, Київ, суд, Киев, технологии, фотография, протесты, Дмитрий Дятлов, праздники, Шахтер, война, футбол, Львів, живопись, сборная Украины, путешествия, история, медицина, мода, столкновения, марш, самолеты, Карпаты, Верховная Рада, Нацгвардия, Одесса, животные, Динамо, Киевщина, природа, спорт, Путин, женщины, зима, фотоконкурсы, ДСНС, пандемия, церковь, передовая, Александр Зубко, Війна, Польша, Донбасс, коронавирус, автомобили, фотопроект, портрет, дети, Китай, солдат, оккупация, терроризм, Париж, военная техника, культура, Зеленский, #Євромайдан, Порошенко, карантин, пляжи, Сергей Смоленцев, искусство, юмор, Новый Год, соревнования, учения, общество, США, экология, визиты, пейзажи, фестивали, обстрелы, дизайн, Бахмут, уикенд, Россия, выборы, архитектура, город, туризм, ВСУ, музыка