НОВИНИ ДНЯ: Гарріс зібрала 200 млн доларів за перший тиждень своєї передвиборчої кампанії, - Politico  Сонячно, але без спеки: якою буде погода в Україні в останню суботу липня  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
29.07.2024   Україна, Київ   Керівниця медслужби 3-ї ОШБ Вікторія Ковач ,ТСН, Контракти
118 Метки:  Україна, Київ.

У Києві підпалили авто медслужби Третьої штурмової

Камери зафіксували трьох осіб, які спочатку облили машину рідиною, а потім підпалили.

У понеділок, 29 липня, у Києві підпалили евакуаційний автомобіль медичної служби третьої окремої штурмової бригади.

Про це повідомила керівниця медслужби 3-ї ОШБ Вікторія Ковач у Facebook. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

За її словами, авто медичної служби очікувало ремонту в Києві. Бус вигорів ущент. Камери відеоспостереження зафіксували трьох осіб, які спочатку облили машину рідиною, а потім підпалили.

Ковач припустила, що зловмисники, які вчинили підпал, скоріше за все, отримали за це винагороду.

"Вони спалили медевак, який евакуював чималу кількість поранених і після ремонту мав продовжувати це робити. Ця машина була куплена за кошти, зібрані волонтерами. Тобто троє дегенератів своїм підпалом не просто знижують боєздатність війська, але опосередковано вбивають своїх співгромадян, яких не буде чим евакуювати. Також вони плюють на інших співгромадян, які вклади свої кошти для купівлі цього авто", – зазначає керівниця медслужби 3-ї ОШБ.

Вона наголосила, що винні мають бути обов'язково покарані і отримати реальний термін ув'язнення, проте ні в якому разі не можна застосовувати до них в якості покарання мобілізацію.

"Чи треба їх карати у форматі призову у армію? Категорично ні. Бо сьогодні вони в тилу машину підпалюють, а завтра на полі бою зраджують штурмову групу, підставляючи її ризику.

Що з ними робити? Напевно фб не пропустить такої відповіді. Але що робити, щоб це не повторювалося по території України – питання гостре і відкрите. Бо витрачаючи свій ресурс на внутрішніх ворогів, ми втрачаємо спроможність для боротьби із зовнішнім.

А загалом – так, я б хотіла зустрітися з паліями. Хвилин так на 30", – підсумувала Вікторія Ковач.

Нагадаєм, що в Україні почастішали випадки, коли підпалюють автомобілі військових.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
экология, природа, военная техника, пандемия, Шахтер, марш, выборы, город, передовая, искусство, туризм, животные, футбол, Киевщина, Новый Год, обстрелы, фотопроект, война, ВМС, Россия, НАТО, самолеты, фотоконкурсы, Китай, Путин, путешествия, парады, терроризм, дети, митинги, Верховная Рада, США, фестивали, фотография, традиции, Бахмут, протесты, учения, история, пожары, оккупация, женщины, пейзажи, Одесса, политика, живопись, мир, зима, праздники, авиация, соревнования, спорт, ЗСУ, фотоподборки, технологии, полиция, автомобили, пляжи, архитектура, музыка, коронавирус, Війна, медицина, суд, стихийные бедствия, выставки, ДСНС, Донбасс, культура, Киев, Крым, Польша, дизайн, акции, корабли, #Євромайдан, визиты, уикенд, портрет, Майдан, Дмитрий Дятлов, Карпаты, общество, солдат, церковь, Сергей Смоленцев, Зеленский, Александр Зубко, Динамо, юмор, люди, Львів, сборная Украины, мода, столкновения, карантин, Київ, Нацгвардия, Порошенко, ВСУ

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36