НОВИНИ ДНЯ: Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  Лісовий висловився про скасування форми в школах  Чому РФ чекала тижні, щоб піти в контрнаступ у Курській області: просте пояснення експерта  Російська армія отримала наказ від Путіна відбити Курську область: у Forbes назвали терміни  Вихідні в Україні будуть теплі, але із дощами  США дозволять Україні удари вглиб РФ, але не ракетами ATACMS, - Times  Соціологи назвали головну причину, що заважає половині українців відчувати себе європейцямивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
14.09.2024   Україна Київ   ТСН, Контракти
158 Метки:  Україна, Київ.

Майкл Дуглас у Києві: чим актора вразила столиця під час війни

Зірка Голлівуду привернув увагу іноземців до важливих речей.

Американський актор Майкл Дуглас прибув до України з важливою місією.

Цьогоріч зірка разом з 23-річним сином Діланом став почесним гостем Четвертого саміту перших леді та джентльменів у Києві. Редакція ТСН.ua пропонує дізнатися, як зірка Голлівуду відгукується про столицю, що його вразило найбільше, з ким він зустрівся й чим допоміг Україні під час свого перебування тут. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Перший візит Майкла Дугласа до України та його враження від Києва

Про появу актора у столиці стало відомо 11 вересня. Зокрема, резонансу наробив його перший вихід у центр Києва. Так, Майкл Дуглас з сином прогулявся визначними пам'ятками міста. До того ж актор на власні очі побачив зруйновану окупантами дитячу лікарню "Охматдит" і відвідав Києво-Печерську Лавру.

Окрім того, щоб більше ознайомитися з історією України, Майкл Дуглас завітав до Національного музею історії України у Другій світовій війні на виставку "Україна – розп’яття", присвячену російсько-українській війні. Також зірка Голлівуду піднявся на п’єдестал монумента "Батьківщина-мати" й оглянув неймовірну панораму Києва.

Тоді ж стало відомо, що Дуглас навідався до столиці України не лише як турист, але й як Посол доброї волі ООН з метою участі у Саміті перших леді та джентльменів. До слова, цьогорічна подія присвячена безпеці дітей. Так, під час заходу Майкл поділився своїми враженнями від Києва та українців. За його словами, найбільше він був вражений не тільки архітектурою міста та людьми, але й історичним фактом, що "Київ давніший за Москву".

"Я зараз вперше у Києві. Маю надзвичайну можливість бути гостем Четвертого саміту перших леді та джентльменів. Так, я джентльмен. Я був дуже зворушений побаченим, киянами і їхніми досягненнями.  Для мене було відкриттям, що Київ давніший за Москву. Про це мені розповіли у Лаврі", - поділився актор.

Важливе звернення Майкла Дугласа з Києва до іноземців

Артист з перших днів повномасштабного вторгнення став на бік України та підтримує її у війні проти РФ. Тож, прибувши до столиці Майкл вкотре нагадав іноземцям про важливість фінансової допомоги українським бійцям і постраждалим внаслідок кривавої війни, яку розв'язала Росія.

Так, за допомогою фандрайзингової платформи United24 знаменитість закликав небайдужих допомагати Україні. Ба більше, Майкл Дуглас показав це на власному прикладі й розповів, що неодмінно зробить і власне пожертвування.

"Я мислив над тим, чим можу допомогти, як підтримати. Тому я хочу, щоб усі знали про платформу United24, яка діє під егідою президента Зеленського та охоплює найрізноманітніші проблеми, з якими стикається Україна. Тож я знаю, що свій внесок зроблю у United24 і сподіваюсь, що ви зробите те саме. Дякую", - наголосив зірка Голлівуду.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
соревнования, история, туризм, люди, визиты, Нацгвардия, политика, оккупация, солдат, столкновения, суд, Александр Зубко, карантин, дизайн, Київ, автомобили, Киевщина, Шахтер, экология, Донбасс, Сергей Смоленцев, пейзажи, мода, пожары, ВМС, сборная Украины, корабли, Россия, музыка, юмор, архитектура, #Євромайдан, США, терроризм, Китай, выборы, передовая, портрет, Путин, НАТО, технологии, дети, марш, Новый Год, фотоподборки, пандемия, животные, природа, Львів, ЗСУ, фестивали, ДСНС, акции, фотоконкурсы, Одесса, спорт, Україна, стихийные бедствия, война, традиции, фотопроект, Майдан, Зеленский, Війна, протесты, праздники, медицина, путешествия, искусство, самолеты, полиция, авиация, учения, коронавирус, Крым, Киев, уикенд, ВСУ, военная техника, церковь, обстрелы, общество, Порошенко, город, митинги, Дмитрий Дятлов, футбол, Динамо, фотография, Бахмут, культура, Польша, выставки, зима, Верховная Рада, пляжи, живопись, Париж, мир, женщины