НОВИНИ ДНЯ: Путін чекає на вибори у США: коли б не були переговори, він всіх обдурить — американський експерт  Пентагон працює з відомствами США, щоб РФ не отримувала технології навіть в обхід санкцій  Трамп заявив, що більше не проводитиме дебати з Гарріс  Як приготувати баклажани з горіхами по-грузинськи: класичний рецепт  Союзники Трампа вважають, що він програв на дебатах із Гарріс, - CNN  Перед дозволом бити по РФ: США хочуть від України стратегію війни на рік – Bloomberg  Зеленський про Курський напрямок: росіяни хочуть деокупувати території, але успіхів не видновсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
14.09.2024   Україна   ТСН, Контракти
161 Метки:  Україна.

Україна повернула з полону понад 100 захисників

Серед звільнених є оборонці Маріуполя.

У суботу, 14 вересня, відбувся обмін полоненими. Україна повернула додому ще 103 захисників. Серед звільнених - понад 20 офіцерів. 

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Наші – вдома. Ще 103 воїнів вдалося повернути в Україну з російського полону. 82 рядових та сержантів. 21 офіцера", - розповів глава держави. 

За слова президента, з полону повернулися захисники Київщини, Донеччини, Маріуполя та "Азовсталі", Луганщини, Запоріжжя, Харківщини. Це - військовослужбовці Збройних сил, Національної гвардії, прикордонники та поліцейські.

Нагадаємо, також напередодні, 13 вересня відбувся обмін полоненими з Росією. Додому повернулося 49 захисників.з Тоді також серед звільнених було кілька захисників і захисниць "Азовсталі". 

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Путин, экология, город, пожары, Китай, военная техника, столкновения, солдат, фотоподборки, Киев, общество, фотография, история, живопись, война, Крым, Россия, Порошенко, животные, дизайн, пандемия, терроризм, Війна, Динамо, культура, медицина, Париж, люди, Донбасс, Шахтер, традиции, #Євромайдан, НАТО, женщины, обстрелы, спорт, Майдан, соревнования, фотопроект, стихийные бедствия, визиты, Сергей Смоленцев, карантин, протесты, дети, сборная Украины, митинги, Україна, политика, туризм, авиация, Нацгвардия, оккупация, самолеты, Одесса, выставки, Київ, технологии, ДСНС, портрет, фестивали, пляжи, Зеленский, уикенд, Бахмут, церковь, акции, Польша, Дмитрий Дятлов, искусство, праздники, передовая, фотоконкурсы, ЗСУ, ВМС, зима, юмор, автомобили, музыка, путешествия, Новый Год, суд, выборы, пейзажи, Львів, ВСУ, мода, Александр Зубко, марш, корабли, Верховная Рада, США, полиция, мир, природа, футбол, Киевщина, коронавирус, архитектура, учения