НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Дехто в США хоче змусити Україну віддати свої території Росії, - Гарріс  Трамп остаточно показав, що не допомагатиме України відбитися від Росії – Politico  Як приготувати рослинне молоко з горіхів: рецепт від фудблогерки  Археологи під час будівництва виявили давні скарби вікінгів  Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчуквсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
28.09.2024   Франція, Париж   ТСН, Контракти

Бріжіт Бардо виповнилося 90 років: який вигляд мала легендарна акторка в молодості

Вона — легенда, про яку не припиняють говорити навіть попри те, що у кіно вона не знімається від 1970-х років.

Бріжіт Бардо — одна з найвідоміших акторок усіх часів, секс-символ 60-х років, активістка та модниця. Можливо, ви ніколи і не бачили фільмів за її участю, адже вони переважно були зняті в 50-70 роках, але фотографії та образ Бріжіт настільки популярні, що нею надихаються донині. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Не можна також заперечувати те, що ніхто краще за неї не символізує французький гламур. У роки своєї популярності Бардо носила пишні зачіски, прикрашала волосся стрічками, одягала штанні костюми, мінісукні, вбрання зі шкіри та штани-кльош.

Коли вона увірвалася на публічну сцену на початку 1950-х років, Франція та весь світ не були до неї готові. "Усі жінки мого покоління пам'ятають її першу обкладинку Elle 1950 року, — згадував французький історик моди Ніколь Парро. Бардо ледь тоді виповнилося 16. — У неї було коротке волосся кольору горіха і чудова постава танцівниці. Вона була чимось, що ніколи не мало свого місця в суспільстві або в моді".

Ми зібрали деякі з архівних фотографій цієї білявки-красуні з нагоди важливого дня – 28 вересня їй виповнюється 90 років. Хто знає, можливо, ви знайдете натхнення для свого наступного образу у цієї розкішної француженки, її макіяжі або захочете зробити зачіску, як у неї.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
столкновения, праздники, пожары, спорт, Париж, церковь, учения, Верховная Рада, солдат, пляжи, Россия, США, терроризм, Киев, Нацгвардия, Китай, уикенд, дети, военная техника, зима, фотоконкурсы, корабли, стихийные бедствия, визиты, мода, общество, протесты, технологии, юмор, фотопроект, ДСНС, живопись, экология, Київ, животные, обстрелы, Крым, футбол, медицина, марш, политика, передовая, митинги, Динамо, история, карантин, ЗСУ, Путин, женщины, Сергей Смоленцев, пейзажи, пандемия, дизайн, Киевщина, традиции, музыка, фестивали, Одесса, Шахтер, культура, акции, самолеты, сборная Украины, Польша, архитектура, Донбасс, Війна, туризм, люди, суд, коронавирус, Новый Год, Зеленский, фотоподборки, ВМС, природа, город, авиация, Майдан, Александр Зубко, искусство, #Євромайдан, Україна, выборы, выставки, ВСУ, Львів, Дмитрий Дятлов, Порошенко, НАТО, полиция, путешествия, портрет, фотография, война, оккупация, соревнования, мир, Бахмут, автомобили