НОВИНИ ДНЯ: КНДР може відправити своїх військових до України на підтримку Росії: у міноборони Південної Кореї зробили заяву  Байден не приїде на зустріч "Рамштайн": що сталося  Запечене ризото з куркою та грибами: швидкий рецепт  Розкрито одну з найбільших таємниць Землі – як єгиптяни переміщували каміння для пірамід  Угорщина заблокувала кредит ЄС для України: як довго це триватиме  Лукашенко дозволив збивати "Шахеди", які залітають до Білорусі  Фарширований гарбуз: рецепт ефектної та корисної стравивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
09.10.2024   Україна, Крим   РБК-Україна, Контракти

У Феодосії третю добу горить атакована нафтобаза: нові кадри пожежі

У тимчасово окупованій Феодосії третю добу палає нафтобаза після атаки Сил оборони України. У мережі з'явилися нові кадри потужної пожежі.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал "Кримський вітер". Про це повідомляють Контракти.UA.

Станом на ранок 9 жовтня у Феодосії продовжує палати нафтобаза. Вогонь на місці пожежі помітно здалеку.

Місцеві жителі зазначають, що стовпи диму не стають меншими, а у місті відчувається їдкий запах гару. Жителів сусідніх районів евакуювали (близько 1100 осіб), охоплені полум'ям цистерни продовжують вибухати.

Рятувальники зазначають, що, найімовірніше, загасити вогонь не вдасться, поки у цистернах не вигорить паливо. Фахівці заявляють про перевищення рівня діоксиду сірки поруч з атакованою нафтобазою.

Удар по нафтобазі у Феодосії

Нагадаємо, 7 жовтня на нафтовому терміналі у Феодосії спалахнула потужна пожежа. Гауляйтери оголосили режим надзвичайної ситуації муніципального характеру.

Генштаб ЗСУ підтвердив ракетний удар по нафтобазі. Зазначається, що феодосійський термінал був найбільшим у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів для потреб окупаційних військ.

ЗМІ повідомляють, що нафтобаза належить близькому другові російського диктатора Володимира Путіна.

Повідомлялося, що вчора, 8 жовтня, на території атакованої нафтобази вибухнула цистерна з бензином, потім - з гасом. У мережі також показали супутникові знімки пожежі.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
карантин, Львів, живопись, суд, пейзажи, женщины, природа, дизайн, митинги, учения, самолеты, автомобили, мир, Верховная Рада, ДСНС, акции, юмор, искусство, Україна, ВМС, мода, Донбасс, оккупация, люди, музыка, дети, столкновения, корабли, пляжи, Киев, Майдан, футбол, полиция, культура, город, терроризм, медицина, сборная Украины, Карпаты, общество, стихийные бедствия, фотография, США, Київ, политика, Одесса, война, портрет, архитектура, фотоконкурсы, Динамо, Шахтер, фотопроект, передовая, Россия, пандемия, праздники, ЗСУ, Крым, выставки, ВСУ, церковь, Париж, #Євромайдан, история, выборы, авиация, технологии, военная техника, уикенд, Нацгвардия, Бахмут, Киевщина, животные, Сергей Смоленцев, традиции, туризм, Новый Год, обстрелы, соревнования, Китай, Війна, путешествия, Дмитрий Дятлов, Польша, марш, зима, Путин, экология, Зеленский, спорт, Порошенко, пожары, протесты, фотоподборки, Александр Зубко, фестивали, солдат, НАТО, коронавирус