НОВИНИ ДНЯ: Гарріс має сумніви в придатності Трампа до президентства  Росія змушена частіше обмінювати військовополонених з Україною, - ISW  Неймовірний крокембуш: цікавий рецепт французького десерту  Зеленський про ядерну зброю, НАТО і спосіб зупинити Росію: головні тези інтерв’ю на телемарафоні  Церковний календар на листопад 2024 року: коли Собор архистратига Михаїла і Введення у храм Богородиці  Невелика хмарність, вночі подекуди заморозки: прогноз погоди в Україні на 21 жовтня  В Україні на вихідних нічні заморозки до -5°, подекуди пройдуть дощівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
21.10.2024   Україна Київ   РБК-Україна, Контракти

ДТП у Києві з маршруткою: стало відомо про першу жертву

У Києві внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю вантажного автомобіля "Газель" та маршрутного автобуса "Атаман" загинула жінка. Аварія сталася на вулиці Вадима Гетьмана.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на прес-службу Київської міської прокуратури. Про це повідомляють Контракти.UA.

72-річна жінка, яка отримала травми, померла дорогою до лікарні. Точна кількість постраждалих ще встановлюється.

За результатами перевірки, водій "Газелі" не перебував у стані алкогольного сп'яніння, а причиною аварії, за його словами, стала відмова гальм.

Досудове розслідування триває, слідчі дії проводяться співробітниками поліції Києва.

ДТП у Києві

Вранці в Солом'янському районі Києва сталася аварія за участю вантажівки "Газель" і маршрутного таксі. Вантажний автомобіль на великій швидкості зіткнувся з маршруткою, в якій перебували пасажири.

За інформацією КМДА, кількість постраждалих унаслідок аварії становить дев'ять осіб, семеро з яких були госпіталізовані. Рятувальники також звільнили жінку, затиснуту на пасажирському сидінні маршрутки, та водія вантажівки.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
праздники, природа, протесты, технологии, женщины, военная техника, общество, Киевщина, Майдан, столкновения, мода, Динамо, Париж, музыка, архитектура, стихийные бедствия, путешествия, портрет, суд, туризм, животные, сборная Украины, митинги, солдат, Шахтер, выставки, марш, пейзажи, экология, Россия, Львів, уикенд, корабли, самолеты, пандемия, выборы, Україна, акции, живопись, люди, авиация, политика, традиции, Нацгвардия, коронавирус, Бахмут, искусство, ВМС, ЗСУ, война, #Євромайдан, медицина, юмор, Китай, футбол, Донбасс, ВСУ, фестивали, терроризм, зима, дизайн, Війна, пожары, мир, Верховная Рада, полиция, Киев, учения, Путин, фотоконкурсы, культура, оккупация, Новый Год, фотоподборки, Зеленский, Київ, Дмитрий Дятлов, фотопроект, Одесса, Польша, обстрелы, пляжи, передовая, Александр Зубко, США, спорт, история, визиты, соревнования, ДСНС, город, церковь, НАТО, Крым, Сергей Смоленцев, карантин, автомобили, фотография, Порошенко, дети