<
НОВИНИ ДНЯ: Байден відповів, чи мають США "план перемоги" України над Росією  Що буде з цінами в Україні: прогноз фінансових аналітиків, банкірів та населення  "Опиняються у пастці": Веніславський про чоловіків, які повертаються до України, щоб стати на облік  Як приготувати рагу з ранніх овочів за рецептом Савви Лібкіна  У нашого Всесвіту є двійник, де час тече в зворотний бік — вчені  Від багатовекторності Кучми до заявки на вступ: як Україна йде в НАТО  У Пентагоні відреагували на так звані "мирні" умови Путінавсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
19.10.2016   Нові Петрівці, Київська обл., Україна   ngu.gov.ua

Нацгвардія проводить змагання серед українських снайперів

На базі Навчального центру НГУ, що в Нових Петрівцях, проходить другий відкритий чемпіонат Нацгвардії серед снайперських пар. 29 снайперських пар виборюватимуть звання “найкращої” протягом чотирьох днів. Змагання зібрали 19 команд з Національної гвардії України, 4 цивільні та 6 з інших силових відомств. Для турніру Центром підготовки снайперів НГУ була розроблена унікальна програма, яка дає можливість всебічно та глибоко проаналізувати вміння бійців. Снайперські пари проходять випробування у практичній стрільбі військової та поліцейської спрямованості, тактичній підготовці та у практичному вирішенні різних ввідних у лісовій місцевості.
Інструктора центру відмічають що саме нацгвардійці які пройшли підготовку в гвардійських стінах є фаворитами змагань: “Наші хлопці пройшли модуль заснований на практичному досвіді гвардійців в АТО, вмінні світових фахівців та реалій сьогодення. Це не є пустими балачками: гвардійці показали високі показники не лише на всіх останніх турнірах, а й в реальному бою на сході держави”.
Турнір є цілодобовим: бійці власноручно розбивають місця перепочинку у лісовій місцевості і чекають на отримання умовного завдання, яке необхідно виконати у короткий проміжок часу.
- Умови максимально наближені до реальних, - розповідає один із учасників, - При собі ми маємо лише рюкзак з найнеобхіднішим. Ночуємо у лісі почергово, бо за умовами існує і диверсійно-розвідувальна група. Сьогодні о другій ранку отримали від “штабу” вказівку на виконання завдання. Наша група впоралася на “відмінно” і закінчила місію о 10-й годині.
За ці декілька днів бійці мають показати лише найкращі результати, аби отримати “Золото” та стати на найвищі сходинки призового п'єдесталу.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
солдат, парады, полиция, фотоподборки, Сергей Смоленцев, фотоконкурсы, Киев, Порошенко, природа, праздники, визиты, оккупация, дети, показы, традиции, Россия, женщины, медицина, Китай, автомобили, Динамо, люди, стихийные бедствия, Війна, Майдан, зима, пандемия, путешествия, живопись, фестивали, церковь, учения, Шахтер, пляжи, корабли, марш, США, Польша, митинги, Крым, Дмитрий Дятлов, футбол, Донбасс, фотопроект, #Євромайдан, выставки, акции, животные, Львів, протесты, пейзажи, авиация, терроризм, мир, музыка, выборы, архитектура, история, искусство, Новый Год, коронавирус, ДСНС, Зеленский, Верховная Рада, уикенд, сборная Украины, НАТО, война, портрет, общество, фотография, ЗСУ, мода, спорт, Нацгвардия, культура, столкновения, политика, обстрелы, Киевщина, Бахмут, туризм, суд, ВСУ, пожары, юмор, Александр Зубко, карантин, самолеты, технологии, Карпаты, соревнования, передовая, экология, Путин, военная техника, Одесса, ВМС, дизайн, город

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36