НОВИНИ ДНЯ: Зеленський у США ознайомив сенаторів від обох партій з Планом перемоги  На вихідних у деяких областях істотно похолодає  Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптикивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
14.06.2017   Київська обл.. Україна   Міністерство оборони України

«Рух 100. Злива»: на Київщині пройшли навчання сил територіальної оборони

Навчання проводилися в рамках Меморандуму про співробітництво між Міністерством оборони України та Громадською спілкою «Рух сприяння територіальній обороні України». Всього у заході взяли участь близько 500 чоловік з різних регіонів України.
За умовами проведення навчань, особовий склад було розподілено на окремі групи, які виконували завдання загонів територіальної оборони під час різних тактичних ситуацій, зокрема організація охорони та оборони визначених об’єктів, патрулювання комунікацій, виявлення та знищення розвідувальних та диверсійних груп противника тощо.
В ході навчань штабом керівництва проводилось моделювання нештатних ситуацій та нарощування тактичної обстановки.
Протягом двох днів учасники відпрацювали завдання, які покладаються на підрозділи територіальної оборони та завдання, які пов’язані із взаємодією з іншими підрозділами підчас ведення бойових дій.
За ходом навчань спостерігали представники з різних військових відомств Збройних Сил України. Так представник Командування Сухопутних військ ЗС України полковник Анатолій Баргилевич відмітив високий рівень організації і ходу проведення навчань та наголосив на необхідності нарощування співпрацю у подальшому.
Варто зазначити, що окрім військових формувань Збройних Сил України, зазначена організація активно співпрацює з міжнародними організаціями, структурними підрозділами територіальної оборони Естонії, Литви, Польщі та військовими представниками країн НАТО в Україні.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
общество, столкновения, Київ, Сергей Смоленцев, фотография, политика, Верховная Рада, уикенд, акции, суд, Киев, Россия, учения, Бахмут, Париж, Зеленский, терроризм, коронавирус, архитектура, музыка, Новый Год, дети, футбол, животные, США, Нацгвардия, медицина, спорт, Путин, оккупация, фотопроект, Порошенко, праздники, авиация, мир, туризм, женщины, Александр Зубко, соревнования, церковь, автомобили, мода, Китай, фотоконкурсы, природа, ЗСУ, пейзажи, передовая, Майдан, сборная Украины, зима, Киевщина, полиция, Дмитрий Дятлов, солдат, обстрелы, Карпаты, Донбасс, пляжи, ДСНС, традиции, Шахтер, выборы, карантин, Динамо, митинги, Львів, фотоподборки, культура, #Євромайдан, дизайн, пандемия, город, Україна, военная техника, ВМС, история, война, путешествия, выставки, Крым, Одесса, Польша, пожары, самолеты, ВСУ, фестивали, НАТО, искусство, юмор, корабли, люди, стихийные бедствия, портрет, Війна, экология, марш, протесты, технологии, живопись