НОВИНИ ДНЯ: Китай рятує Росію і допомагає воювати проти України: The Times виявив докази  Погіршення погоди в Україні: в деяких областях очікується мокрий сніг  Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Українівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
27.04.2018   Україна   Міністерство оборони України
16856 Метки:  учения, ВСУ.

На узбережжі Азовського моря відбулися найбільші у 2018 році військові навчання

На полігоні, який розташовано на узбережжі Азовського моря відбулись найбільші з початку року тактико-спеціальні навчання з залученням артилерії, авіації, броньованої та колісної техніки, особового складу окремої повітрянодесантної бригади та окремої десантно-штурмової бригади.
За задумом навчань, умовний ворог порушивши досягнуті мирні домовленості, застосувавши новітні десантні кораблі знищив опір Державної прикордонної служби України та розпочав повномасштабне вторгнення в нашу державу. Щоб зупинити агресора військовослужбовці окремої повітрянодесантної бригади та окремої десантно-штурмової бригади дали зустрічний бій, в результаті якого знищили ворога.
Своєрідною родзинкою навчань було те, що вся тренувальна смуга була забезпечена спеціальними радіокерованими мішенями. Це дозволило в повній мірі імітувати наступ та тактичні дії ворога. Крім цього, для організації взаємодії командири всіх ланок користувались лише штатними засобами зв’язку.
Загалом, у тактико-спеціальних навчаннях взяли участь понад 500 військовослужбовців та близько 200 одиниць різноманітної техніки: танків, бронетранспортерів бойових машин десанту. Повітряну підтримку забезпечували кілька ланок ударних гелікоптерів Мі-24 та транспортних гелікоптерів Мі-8. Також у навчаннях взяли участь кілька батарей самохідної артилерії, мінометів та ракетних систем залпового вогню.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Киев, пейзажи, Одесса, люди, ДСНС, фотоподборки, медицина, пляжи, выборы, искусство, портрет, Війна, Китай, ЗСУ, спорт, столкновения, оккупация, пожары, обстрелы, Майдан, общество, туризм, ВСУ, Динамо, Зеленский, Порошенко, живопись, автомобили, Киевщина, традиции, зима, Донбасс, соревнования, культура, война, праздники, выставки, США, ВМС, экология, уикенд, НАТО, визиты, мода, юмор, акции, Дмитрий Дятлов, стихийные бедствия, марш, Україна, Львів, футбол, Сергей Смоленцев, фотопроект, суд, Київ, дизайн, дети, технологии, полиция, Александр Зубко, Шахтер, животные, мир, митинги, природа, фотография, фотоконкурсы, карантин, женщины, протесты, путешествия, Путин, Верховная Рада, передовая, Польша, терроризм, фестивали, авиация, политика, коронавирус, военная техника, история, архитектура, солдат, сборная Украины, #Євромайдан, музыка, город, Новый Год, учения, пандемия, Нацгвардия, самолеты, Париж, Крым, Бахмут, церковь, корабли, Россия