НОВИНИ ДНЯ: "Не означає відмову від НАТО". Ердоган виправдав плани Туреччини вступити до БРІКС  Скандали, інтриги та несподівані рішення: всі деталі візиту Зеленського до США  Зеленський у США ознайомив сенаторів від обох партій з Планом перемоги  На вихідних у деяких областях істотно похолодає  Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
07.05.2018   Київ, Україна   zaborona.com

Концерт, на який ви б не наважились піти: ювілейний захід правої сцени

Концерт «Сокири Перуна» – не з тих типових музикальних заходів столиці, на які усі кияни та приїжджі звикли ходити. Гурт називають флагманом українського хейт-кору, а його соліста – патріархом правої сцени. Зазвичай на їхні концерти з’їжджаються ультраправі різного віку з усіх куточків країни.
Проект Zaborona.com сходив на ювілейний концерт «Сокири Перуна», аби зрозуміти, хто відвідує такі заходи та як вони проходять.

У паузах між виступами зі сцени періодично лунають коментарі про гетьмана Скоропадського та спогади про «дідуся Беніто Муссоліні». До соліста «Сокири» Арсенія Білодуба ведучий звертається лише по батькові – Миколайович. Називає його «патріархом правої сцени».

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Китай, ДСНС, архитектура, пандемия, Майдан, Зеленский, пожары, мир, Одесса, #Євромайдан, фестивали, общество, Дмитрий Дятлов, солдат, Верховная Рада, музыка, Львів, война, люди, город, церковь, визиты, Новый Год, Динамо, портрет, Бахмут, марш, Війна, соревнования, традиции, корабли, ВСУ, самолеты, история, автомобили, зима, уикенд, митинги, Київ, культура, фотоподборки, Киев, ЗСУ, Сергей Смоленцев, Россия, столкновения, Крым, коронавирус, природа, Александр Зубко, туризм, животные, США, живопись, военная техника, Нацгвардия, Донбасс, Киевщина, Україна, дети, футбол, спорт, суд, мода, стихийные бедствия, медицина, пляжи, политика, пейзажи, авиация, терроризм, экология, Путин, праздники, НАТО, фотопроект, фотография, Шахтер, полиция, обстрелы, юмор, Париж, акции, Порошенко, Польша, учения, ВМС, фотоконкурсы, технологии, выставки, путешествия, дизайн, карантин, выборы, искусство, передовая, протесты, женщины, сборная Украины, оккупация