НОВИНИ ДНЯ: В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди  Українці назвали мотиви рішень чиновників та запропонували методи боротьби з корупцією  Боєприпаси для авіації і не лише. США офіційно оголосили нову військову допомогу Україні  "Рупор" Путіна назвав причини коригування ядерної доктрини  В Україні задощить. Синоптики назвали регіони, де чекати опади 28 вересня  Команда Зеленського не погодилася на зустріч із Трампом: Time назвав неочікувану причину  Новий сюрприз: в Україні обмежать перекази з "картки на картку" – що і коли змінитьсявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
07.05.2018   Київ, Україна   zaborona.com

Концерт, на який ви б не наважились піти: ювілейний захід правої сцени

Концерт «Сокири Перуна» – не з тих типових музикальних заходів столиці, на які усі кияни та приїжджі звикли ходити. Гурт називають флагманом українського хейт-кору, а його соліста – патріархом правої сцени. Зазвичай на їхні концерти з’їжджаються ультраправі різного віку з усіх куточків країни.
Проект Zaborona.com сходив на ювілейний концерт «Сокири Перуна», аби зрозуміти, хто відвідує такі заходи та як вони проходять.

Основна активність відбувається під сценою – там трохи слемляться та у певний момент розгортають прапор нацистської Германії. На деяких словах у піснях, де згадується про «расу», люди в залі викидають догори праву руку, як то кажуть «від серця – до сонця». Картинка, яка набагато яскравіше виглядає в кадрі, ніж є насправді.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
природа, обстрелы, Бахмут, ЗСУ, Путин, Киевщина, спорт, искусство, зима, экология, Россия, футбол, #Євромайдан, выставки, дети, карантин, фестивали, Карпаты, передовая, Новый Год, ВСУ, уикенд, традиции, портрет, Порошенко, пляжи, Китай, война, город, туризм, Шахтер, Динамо, медицина, фотоконкурсы, мода, праздники, Київ, суд, фотоподборки, Майдан, стихийные бедствия, США, столкновения, юмор, выборы, женщины, НАТО, корабли, фотопроект, животные, авиация, соревнования, Львів, учения, автомобили, пейзажи, дизайн, Крым, оккупация, терроризм, Нацгвардия, самолеты, Париж, Дмитрий Дятлов, Александр Зубко, акции, митинги, солдат, военная техника, фотография, музыка, ДСНС, Зеленский, Киев, коронавирус, Одесса, Польша, сборная Украины, полиция, Україна, Сергей Смоленцев, Верховная Рада, пандемия, ВМС, путешествия, технологии, история, политика, мир, марш, архитектура, протесты, люди, Донбасс, культура, пожары, живопись, церковь, Війна, общество