НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
17.12.2019   Баку, Азербайджан   Офіс Президента України

Офіційний візит Президента України до Азербайджану

У Баку проходить зустріч Президента України Володимира Зеленського, який перебуває в Азербайджанській Республіці з офіційним візитом, із Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим.
Офіційна церемонія зустрічі відбулася на площі біля резиденції Президента Азербайджанської Республіки. Глави держав оглянули стрій роти почесної варти. Пролунали державні гімни України та Азербайджану.
В присутності Президента України Володимира Зеленського та Президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва відбулося підписання українсько-азербайджанських двосторонніх документів.
Протокол про наміри між містом Одеса (Україна) та містом Гяднжа (Азербайджанська Республіка) підписали Надзвичайний і Повноважний Посол України в Азербайджанській Республіці Владислав Каневський та Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Азер Худієв. Також Владислав Каневський та Азер Худієв підписали Договір між містом Трускавець (Україна) та містом Губа (Азербайджанська Республіка) про торговельно-економічне, науково-технічне та культурне співробітництво.
Угоду про співробітництво у сфері регулювання умов ведення бізнесу між Державною регуляторною службою України й Міністерством економіки Азербайджанської Республіки підписали міністр закордонних справ України Вадим Пристайко та міністр закордонних справ Азербайджанської Республіки Ельмар Мамед’яров.
Також Вадим Пристайко та Ельмар Мамед'яров підписали Угоду між Адміністрацією Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України та Спеціальною службою державної охорони Азербайджанської Республіки про організацію лінії міждержавного урядового зв'язку між Києвом та Баку.
Крім того, Володимир Зеленський зустрінеться з Прем’єр-міністром Азербайджану Алі Асадовим. Також президенти України та Азербайджану візьмуть участь у роботі Українсько-азербайджанського бізнес-форуму.
Крім того, Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою відвідає Український культурно-освітній центр Бакинського слов’янського університету та зустрінеться з представниками української громади в Азербайджані.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Новый Год, музыка, традиции, Верховная Рада, акции, уикенд, Александр Зубко, суд, город, пляжи, искусство, Війна, #Євромайдан, дети, Карпаты, фотопроект, политика, портрет, учения, Львів, фотография, женщины, мир, война, пандемия, Нацгвардия, Бахмут, США, марш, медицина, митинги, столкновения, Донбасс, спорт, фестивали, обстрелы, животные, культура, юмор, история, Київ, карантин, Майдан, коронавирус, ДСНС, природа, церковь, автомобили, стихийные бедствия, Россия, футбол, фотоконкурсы, передовая, сборная Украины, Порошенко, Зеленский, Шахтер, Дмитрий Дятлов, выставки, Китай, протесты, Сергей Смоленцев, Киев, фотоподборки, пейзажи, военная техника, технологии, Крым, туризм, путешествия, люди, Одесса, солдат, ВСУ, живопись, Україна, Париж, НАТО, самолеты, Путин, соревнования, мода, Киевщина, авиация, пожары, общество, зима, терроризм, Польша, оккупация, полиция, ВМС, архитектура, экология, Динамо, дизайн, ЗСУ, выборы, корабли, праздники