НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
26.03.2020   США   Укрінформ

У США зростає попит на бункери через коронавірус

Унаслідок пандемії коронавірусу (Covid-19) у США зростає попит на будівництво бункерів. Про це повідомляє The Los Angeles Times. «У зв’язку з поширенням коронавірусу у США, заможні люди інвестують в екстремальний спосіб відгородження від хвороби - бункери», - йдеться у повідомленні.
Як повідомляє газета, у більшості бункерів встановлені спеціальні системи фільтрації повітря, і покупці вважають, що саме вона допоможе зупинити вірус від проникнення усередину. Адже згідно з дослідженнями, коронавірус може перебувати у повітрі упродовж кількох годин.
За словами Гері Лінча, генерального менеджера компанії Rising S Bunkers, яка займається будівництвом бункерів, його телефон не змовкає з минулого тижня. Він додав, що через підвищений попит на бункери він вже найняв ще одну бригаду для другої зміни.
Загалом у світі станом на ранок 26 березня кількість підтверджених випадків коронавірусу становить 472 109. Із них 114 870 осіб хворіли та вже одужали. Померли від корона вірусу 21 308 осіб. В Україні станом на ранок 26 березня зафіксовано 156 випадків Covid-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 43 нові випадки.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Россия, Карпаты, Шахтер, путешествия, спорт, акции, сборная Украины, традиции, Львів, визиты, юмор, дети, самолеты, ВМС, учения, пожары, корабли, пляжи, Сергей Смоленцев, марш, Верховная Рада, Нацгвардия, история, полиция, выборы, город, мода, ДСНС, Зеленский, Україна, портрет, футбол, музыка, автомобили, Майдан, фестивали, Бахмут, Війна, фотоподборки, Крым, Киев, Киевщина, искусство, Париж, зима, солдат, карантин, #Євромайдан, Дмитрий Дятлов, мир, праздники, фотопроект, коронавирус, ВСУ, терроризм, суд, война, соревнования, Порошенко, Китай, уикенд, столкновения, военная техника, фотоконкурсы, технологии, живопись, люди, авиация, передовая, НАТО, Александр Зубко, политика, Донбасс, фотография, митинги, ЗСУ, животные, пандемия, Польша, обстрелы, оккупация, церковь, выставки, Путин, природа, Київ, медицина, общество, пейзажи, туризм, дизайн, Одесса, женщины, архитектура, стихийные бедствия, культура, Динамо, США, Новый Год, протесты