Фото и Відео
Фото дня
У Львові зварили найбільший куліш
В рамках фестивалю HoReCa Show Lviv-2017 встановили Національне досягнення з приготування традиційного козацького кулішу у велетенському казані. Для страви знадобилося: 300 кг. свинячого м’яса, 100 кг. копченостей, 240 кг. пшона, 30 кг смальцю, 20 літрів олії, 100 кг. цибулі, 100 кг. моркви, 30 кг. петрушки з кропом, 1800 яєць, близько 25 кг солі, 2 кг. меленого чорного перцю, 0,5 кг. духмяного перцю, 20 кг. часнику, 1 кг. лаврового листя. Рекорд під назвою “Найбільший об’єм кулішу, приготованого в одному казані” зафіксували представники Національного Реєстру Рекордів України – 3543 літрів. Після фіксації рекорду посмакувати кулішем могли усі охочі.