<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.05.2018 9485

Украинец стал самым красивым мужчиной мира

Богдан Юсипчук победил в мировом конкурсе Mister Sea World 2018 .  

Украинский актер театра и кино Богдан Юсипчук признан самым красивым мужчиной на мировом конкурсе Mister Sea World 2018. Об этом Юсипчук сообщил на своей странице в Facebook.

Мама... Папа... Спасибо, что подарили мне жизнь. Люблю вас. Я тут пять минут назад мировой конкурс выиграл», - написал Богдан на странице в соцсети. 

Богдан Юсипчук в 2014 году завоевал титул «Мистер Украина 2014». В том же году в Великобритании на международном конкурсе среди мужчин «Mr World» получил титул «Мистер Конгениальность» и занял третье место в соревнованиях по экстремальному спорту. 

Оценка материала:

4.50 / 8
Украинец стал самым красивым мужчиной мира 4.50 5 8
Життя та Стиль / Суспільство
06.05.2018 9485
Еще материалы раздела «Суспільство»