<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активіввсі новини дня
Політика
Україна
18.07.2019 6090

Кандидатка у 93-ому окрузі Анна Скороход продовжує незаконну агітацію (ФОТО)

Кандидатки в 93-му окрузі від партії «Слуга народу» Анни Скороход помічена в проведенні незаконної передвиборчої агітації. В останні дні перед днем виборів на Київщині з’явилися численні рекламні борди з її зображенням.

Про те, що вони встановлені з порушенням закону, свідчить відсутність інформації, необхідної під час виборчої агітації. Не вказані відомості про наклад, друкарню, відповідального за друк і прізвище замовника.

Ze_2_2

Ze_3_3

Ze_4_4

Відсутність даних дає підстави сумніватися в законності фінансування рекламної продукції з виборчого фонду, як того передбачає законодавство.

Продовжує незаконну агітацію Скороход і в державних закладах. Зокрема, у соцмережі «Фейсбук» на офіційній сторінці Анни розміщені світлини її агітації у відділах Нацполіції округу.

Ze_7_7

Ze_5_5

Ze_6_6

Нагадаємо, що батько кандидатки перший заступник голови київської ДФС Ігор Скороход має нерухомості на більш ніж 20 мільйонів гривень. А всі квартири та земельні ділянки переписав, як це зазвичай роблять наші вітчизняні чиновники-багатії, на дружину, маму, тещу та дочку.

При цьому сам Скороход походження своїх статків так і не пояснив.  Скороход привернув увагу ЗМІ отриманням посвідчення учасника бойових дій в зоні АТО. Як повідомляється, столичний податківець отримав престижний статус після шести одноденних поїздок на схід України.

Нагадаємо, що у цьому окрузі уже відзначився Олександр Онищенком, якого звинувачують у розкраданні державних коштів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кандидатка у 93-ому окрузі Анна Скороход продовжує незаконну агітацію (ФОТО) 5.00 5 1
Політика / Україна
18.07.2019 6090
Еще материалы раздела «Україна»