<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
Політика
Україна
15.08.2019 990

На округу 210 “тітушки” Приходька оточили будинок директора геріатричного пансіонату – заважають поїхати на суд (відео)

На округу 210 з легкої руки штабу Бориса Приходька повернулися часи Віктора Януковича.

Будинок Миколи Шапки – директора пансіонату, на території якого знаходиться дільниця 740243 14 серпня, у четвер, заблокували люди спортивної статури, передає FromUA.

Сам Шапка, побоючись погроз, не зміг потрапити на засідання Шостого адміністративного суду, де сьогодні слухатимуть апеляцію щодо вирішення визнати результати голосування на дільниці.

Bydinok_15.05.19_2

Відео з місця подій виклав на фейсбук Сергій Коровченко: “У ці хвилини, команда «тітушок» Бориса Приходька здійснює черговий злочин проти конституційних прав і свобод людини і громадянина. Йдеться про порушення права на вільне пересування. На відео ви можете бачити, як заблокований та унеможливлюється виїзд з власного помешкання директора Козелецького геріатричного пансіонату Шапки Миколи Васильовича, який сьогодні має прибути у Київ на суд у справі про визнання недійсним голосування на ДВК 740243”.

“ Адже його свідчення повністю спростують брехливі твердження адвокатів Приходька про нібито виявлені фальсифікації”. – Підкреслив Коровченко

У Києві під будівлею суду мітинг – громадяни обурені спробою вплинути на вибір громадян через суд, позбавивши права голосу людей з інвалідністю.

Результат на дільниці 740243 є невдалим для Приходька. Якщо голоси визнають дійсними, він остаточно програє.

Vid_15.08.19_3

Як повідомляють ЗМІ, команда Приходька брехнею здобувала докази для підготовки позову. Позов грунтується на заявах людей, які підтвердили – члени команда Приходька попросили у них порожні аркуші з підписами нібито для соціальної служби. Як повідомляють ЗМІ, адвокат Приходька на суд прийшов також з підробною довідкою, про що відкрито провадження.

Нагадаємо, 210 – це єдиний округ, де не оголошено переможця виборів. 6 серпня після повторного перерахунку ЦВК прийняла протокол з приміткою “Уточнений”, де була зафіксована перемога Сергія Коровченка. Експерти вважають – зараз на округу намагаються призначити кандидата Приходька фактично через суд, адже ЦВК мала давно оголосити імя Сергія Коровченка, який здобув перемогу за підрахунком.

Оценка материала:

5.00 / 1
На округу 210 “тітушки” Приходька оточили будинок директора геріатричного пансіонату – заважають поїхати на суд (відео) 5.00 5 1
Політика / Україна
15.08.2019 990
Еще материалы раздела «Україна»