НОВИНИ ДНЯ: Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Оренда квартир подорожчала в Україні: ціни по областях  Де в Україні найвищі та найнижчі пенсії: деталі від ПФУ  Атака Ірану на Ізраїль викликала хаос у світових авіаперевезеннях  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тиждень  Чим загрожує Україні зменшення граничного призовного віку — представник Інституту демографіївсі новини дня
Політика
Україна
03.02.2013 16:00 5251

Арбузов замінить Азарова влітку

Перший віце-прем’єр Сергій Арбузов може змінити Миколу Азарова на посаді прем’єр-міністра вже влітку.

Таку думку висловив політолог Володимир Фесенко.

«Думаю, зараз ще не час міняти Азарова. Чому він і залишився. Між іншим, було б нелогічно - тільки затвердили прем’єр-міністра у грудні і вже через 2 місяці міняти», - зазначив експерт.

Втім, така перестановка, за словами Фесенка, може відбутися вже влітку.

«Тут багато залежить і від Арбузова, і від Януковича. Якщо Арбузов дуже хотітиме раніше стати прем’єром, і Янукович відчує, що в принципі можна зробити таку перестановку, тоді це може відбутися на початку літа - десь червень, початок липня», - не виключає експерт.

Фесенко зазначив, що «зараз це вже фактично уряд Арбузова-Азарова». «Я, між іншим, це відчуваю навіть з розмов з регіоналами. Вони це теж чудово розуміють, що вже не тільки Азаров керує урядом», - сказав він.

«Але він ще потрібний. Він має бути опікуном-наставником для Арбузова. І його функція, як досвідченого адміністратора, - утримувати соціальну стабільність», - сказав експерт у коментарі «Тижню».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Арбузов замінить Азарова влітку 5.00 5 1
Політика / Україна
03.02.2013 16:00 5251
Еще материалы раздела «Україна»