НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяцівсі новини дня
Політика
Україна
30.09.2013 4182

Молоді українці розраховують тільки на зарплату

Заробітна плата є основним доходом для молодих батьків. Загалом же, за статистикою, лише 7,3% із них можуть забезпечити себе необхідним та заощаджувати, а 1,4% - живуть у повному достатку.  

Про це повідомила президент Ліги соціальних працівників України Світлана Толстоухова.

«Виявлено, що більше 70% опитаних своїм основним доходом вважають заробітну плату. Тому держави має серйозно приділяти увагу підвищенню рівня заробітної плати, оскільки для основної частини населення, а саме молодих батьків - це є основним доходом», - відзначила Толстоухова.

За її словами, дослідження показало, що серед 1966 респондентів - 2,8% не мають грошей, харчів та іноді голодують, 28,7% - вистачає грошей лише на харчування, 61,3% - можуть забезпечити себе усім необхідним, але не мають можливості заощаджувати кошти, 7,3% - можуть забезпечити усім необхідним та можуть заощаджувати, 1,4% - живуть у повному достатку.

У ході дослідження було виявлено п'ять найважливіших життєвих цінностей для опитаних, а саме: здоров'я, щаслива сім'я, щастя та благополуччя дітей, матеріальний достаток та впевненсть у майбтньому. Цікаво, що професійна самореалізація та освіта не входить в перелік найважливіших життєвих цінностей для осіб, які брали участь в опитуванні.

За повідомленням Укрінформу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Молоді українці розраховують тільки на зарплату 5.00 5 1
Політика / Україна
30.09.2013 4182
Еще материалы раздела «Україна»