<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
11.02.2014 16:50 4654

В Полтаві активістів заблокували в облраді, вимкнувши "комуналку"

У Полтавській облраді, де перебувають протестувальники, вранці 11 лютого вимкнули світло та воду.

 

Близько 8-ї години ранку у залі засідань Полтавської обласної ради зникло світло, водопостачання та водовідведення.

"Я телефонував до голови обласної ради, а він вимкнув телефон. А голова ОДА Удовіченко заявив, що йому про це нічого не відомо. Спочатку зникло опалення, а голова облради зробив вигляд, що нічого не сталося. Тепер зникло все, тому цілком розуміємо, що тиха війна з мітингувальниками, тобто зі своєю громадою, перейшла на новий рівень. Полтавці цього не пробачать", – прокоментував ситуацію народний депутат-свободівець Юрій Бублик.

Як повідомлялось, 10 лютого Київський районний суд Полтави за позовом прокуратури області зобов'язав протестувальників звільнити приміщення облради, яка була зайнята 25 січня.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Полтаві активістів заблокували в облраді, вимкнувши "комуналку" 5.00 5 1
Політика / Україна
11.02.2014 16:50 4654
Еще материалы раздела «Україна»