<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської арміївсі новини дня
Політика
Україна
17.09.2014 1823

На Ірину Луценко напали під Радою

Сьогодні під стінами комітетів ВР на вулиці Банковій стався неприємний інцидент із народним депутатом Іриною Луценко, яка тільки-но завершила зустріч із представниками ООН, - повідомила прес-секретар Юрія Луценка Лариса Сарган.

"Молодики, які розчинилися серед протестуючих з партії «Правий сектор», напали на Ірину Луценко з брудною лайкою. Керівництво «Правого сектору» вже вибачилося перед родиною Луценків за цей інцидент", - розповіла Сарган.
Лариса Сарган запевняє, що Ірина Луценко – одна з небагатьох народних депутатів, які постійно (не для «пофоткаться») відвідують зону проведення АТО та надають реальну організаційну та фінансову підтримку бійцям і пораненим усіх армійських та добровольчих підрозділів. "А син Юрія та Ірини Луценків добровольцем пішов до лав Збройних сил України, де перебуває й зараз", - заявляє прес-секретар Луценко.
За Ірину Луценко вступилась і нардеп Ірина Геращенко: "Прочитала про дикунський випадок з Ірою Луценко сьогодні біля комітетів ВР на Банковій. Люди, які, не впевнена, чи зробили хоч щось для арміі і переселенців, дозволили собі принизити людину, жінку, яка , на відміну від них, щотижня буває в зоні АТО і допомогає конкретним людям. Але зараз в честі : популізм. І чи розуміють ті, хто підживлює подібні історіі, наскільки це розхитує суспільство і грає на руку Москві. Нехай чубляться украінці між собою, легше взяти буде іх гарячими".

 

Оценка материала:

5.00 / 1
На Ірину Луценко напали під Радою 5.00 5 1
Політика / Україна
17.09.2014 1823
Еще материалы раздела «Україна»