<
НОВИНИ ДНЯ: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦКвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
26.05.2017 791

Міжнародна науково-практична конференція «Технології та Інновації: від землі до готового продукту» 22-23 червня 2017р.

Виробництво напоїв та інших продуктів на основі фруктів, ягід, меду, горіхів і трав - це реальний шанс для садівничих підприємств вийти на нові ринки збуту, шляхом впровадження інноваційних технологій переробки: заморозки, сушки, сублімації, консервування, виробництва джемів, сиропів, пюре, виготовлення плодово-ягідних вин, натуральних соків і фруктово-ягідних настоянок, вермутів і сидрів. Унікальну можливість дізнатися про передові методи переробки фреш-продукції і отримати інструменти для виходу на новий рівень надасть Міжнародна науково-практична конференція садівничої та переробної галузей «Технології та інновації: від землі до готового продукту».

Головним акцентом Другої Міжнародної науково-практичної конференції «Технології та інновації: від землі до готового продукту», адресованої представникам садівничої та переробної галузей, стане переробка і збут фруктів і ягід.

Однією з основних тем конференції будуть нові технології в обладнанні для виготовлення напоїв з фруктів і ягід - соків, плодово-ягідних вин, ароматних настоянок, а також сучасні підходи до їхнього просування на ринку. А виставка-презентація продукції садівничих, ягідних, переробних підприємств та презентація оригінальних українських напоїв (алкогольних і безалкогольних) на основі фруктів, ягід, меду і горіхів неодмінно переконає в перспективності цього напрямку.

Учасники конференції - підприємства та фермерські господарства, постачальники техніки зі зберігання, заморожування, доопрацювання, переробки і пакування продукції, представники торговельних мереж, підприємств-експортерів. Флагманами заходу стануть найбільші міжнародні компанії BAYER, VORAN (Австрія) і HAYGROVE (Польща).

Детальна інформація http://forum.techdrinks.info/

Оценка материала:

5.00 / 2
Міжнародна науково-практична конференція «Технології та Інновації: від землі до готового продукту» 22-23 червня 2017р. 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
26.05.2017 791
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.