<
НОВИНИ ДНЯ: Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітнявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
17.09.2009 19:26 15767

Сьомий місяць поспіль ПРОВІДНА утримує 2-е місце за зборами страхових премій на ринку «автоцивілки»

За підсумками липня 2009 р. ПРОВІДНА незмінно утримує лідерські позиції на ринку «автоцивілки» за даними рейтингу страхових компаній України з обов’язкового  страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, наданому МТСБУ.

За результатами місяця компанія посіла 2-е місце, як за обсягом залучених премій, зібравши 8,6 млн. грн., так і за кількістю проданих полісів (56,5 тис. полісів). Порівняно з аналогічним періодом минулого року ПРОВІДНА збільшила свою ринкову частку з  5,2% у липні 2008 р. до 8% в липні 2009 р.Крім того, ПРОВІДНА у липні піднялась на 3-є місце за обсягом виплаченого страхового відшкодування, виплативши своїм клієнтам 4,5 млн. грн.

ДОВІДКА

СК «ПРОВІДНА» працює на страховому ринку України з 1995 року. Компанія представлена розгалуженою регіональною структурою по всій Україні, що включає 25 філій, понад 430 Центрів продажу, 25 Центрів врегулювання збитків, 25 Центрів медичного ассистансу по всій Україні, власний Контакт-Центр. Агентська мережа компанії нараховує понад 4600 страхових агентів. ПРОВІДНА пропонує понад 60 страхових продуктів із обов’язкових та добровільних видів страхування.

СК «ПРОВИДНА» визнана найкращою страховою компанією м. Києва за результатами конкурсу «Kyiv Post», організованого першим англомовним виданням в Україні «Kyiv Post».

СК «ПРОВІДНА» посіла 2-е місце в номінації «Страхова компанія року» в міжнародному конкурсі «MasterCard Банк Року 2008».

СК «ПРОВІДНА» посіла третє місце у рейтингу «Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами конкурсу «Фінансовий рейтинг», організованого виданням «БІЗНЕС».

Бренд «ПРОВІДНА» оцінюється в 505,3 млн. грн. (вартість бренда за рік збільшилась на 188,2 млн. грн.) за даними рейтингу «ГVардія корпоративних брендів - 2009», складеному  журналом «ГVардія».
Фінансові показники СК «ПРОВІДНА» станом на 01.07.2009 г.: страхові виплати – 135,2 млн. грн., страхові платежі – 262,6  млн. грн., страхові резерви – 264,7 млн. грн., статутний фонд – 238,6 млн. грн.    

Оценка материала:

4.71 / 7
Сьомий місяць поспіль ПРОВІДНА утримує 2-е місце за зборами страхових премій на ринку «автоцивілки» 4.71 5 7
Прес-релізи / Інше
17.09.2009 19:26 15767
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 310
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 299
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310