НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Прес-релізи
Інше
02.09.2024 389

Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.

Допомога від Метінвест у подоланні агресора

Від початку повномасштабного вторгнення Ахметов виділив на підтримку військових і цивільного населення понад 9 млрд грн. Більше інформації тут: https://akhmetovfoundation.org/ru. Попри недозавантаження виробничих потужностей, відключення електроенергії та теракти з боку країни-агресора, Метінвест продовжує реалізацію інвестиційної програми, спрямованої на підтримання надійності обладнання, забезпечення безперебійної роботи та зміцнення національної економіки.

Ініціатива Сталевий фронт сприяла отриманню найважливіших ресурсів, закупивши понад 1200 транспортних засобів, 47 268 аптечок першої допомоги та джгутів, понад 5000 безпілотних літальних апаратів і 17 037 одиниць спеціального обладнання.

Сталевий фронт також розпочав виготовлення унікальних макетів військової техніки для введення противника в оману: понад 450 зразків було поставлено Збройним силам України. Ініціатива призвела до розробки легких бронежилетів із власної бронесталі, яких було випущено понад 150 000 одиниць. Інженери підприємства спроєктували сталеві «криївки»: польові укриття та мобільні «ловці ланцетів» задля захисту військової техніки від дронів-камікадзе.

Крім того, реалізовано низку проєктів, спрямованих на забезпечення сталої роботи та подовження терміну служби енергетичного обладнання та інфраструктури підприємства, а також на підвищення безпеки виробничих процесів для персоналу та розвиток цифровізації.

Фонд Ріната Ахметова надав допомогу лікарні Охматдит

Фонд закупив та передав Охматдиту два реанімобілі (автомобілі швидкої допомоги). Цинічний і жорстокий ракетний удар по національній дитячій спеціалізованій лікарні Охматдит, який скоїли російські військові 8 липня 2024 року, шокував Україну і світ. Фонд Ріната Ахметова підтримує країну та надає допомогу лікарні.

Також Фонд готовий забезпечити Охматдит і його пацієнтів апаратами для гемодіалізу (процедури заміщення функції нирок). Ці апарати допоможуть зберегти здоров'я та життя маленьких пацієнтів, які лікувалися в нині зруйнованій будівлі та продовжують боротьбу за своє життя в інших лікарнях країни. Енергетики ДТЕК вже встановили тимчасові трансформаторні підстанції на території лікарні, зруйнованих російською ракетою. Це дасть змогу забезпечити лікарів і дітей постійним джерелом енергії. Крім того, ФК Шахтар надасть матеріальну та іншу необхідну допомогу сім'ям із дітьми, які постраждали від ракетного удару по лікарні.

Оценка материала:

5.00 / 3
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну 5.00 5 3
Прес-релізи / Інше
02.09.2024 389
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 385
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 341
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 414
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 363
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 378