<
НОВИНИ ДНЯ: Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної ради  Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордіввсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
28.09.2009 15:36 14718

Microsoft Dynamics придбала нові рішення у сферах виробництва, професійних послуг та роздрібної торгівлі

Редмонд, США – 22 вересня 2009 р. – Корпорація Microsoft оголосила про придбання вертикальних галузевих рішень, що розширять можливості Microsoft Dynamics AX, ERP-продукту Microsoft.

«Ми інвестуємо у розбудову галузевої функціональності безпосередньо Microsoft Dynamics AX, у той час як інші постачальники ERP-продуктів намагаються поєднати різні рішення від різних придбаних ними компаній, – розповідає Кріспін Рід (Crispin Read), генеральний директор Microsoft Dynamics ERP. – Наші замовники і партнери покладаються на наші зусилля з впровадження інноваційних можливостей та зниження сукупної вартості володіння».

Щоб дати партнерам можливість пропонувати глибокі вертикальні рішення для замовників у сферах виробництва, професійних послуг та роздрібної торгівлі, Microsoft Dynamics AX придбала:

·        Рішення для процесу виробництва у Fullscope Inc. дає можливість тісно інтегрувати бізнес-процеси процесного/безперервного та дискретного виробництва.

·        Рішення для професійних послуг у Computer Generated Solutions Inc. – єдина система для управління проектами та ресурсами, виконання операцій фінансового обліку, облік використаних ресурсів (часу, матеріалів, інших ресурсів) на проектах та розрахунків з клієнтами.

·        Рішення для роздрібної торгівлі у LS Retail EHF та To-Increase Denmark A/S, підрозділу Columbus IT Partner A/S дозволяють Microsoft надавати повноцінне рішення, яке надає можливість централізованого управління торговими точками, бек-офісами магазинів, POS-терміналами та процесами мерчандайзингу.

«Незважаючи на кризу, українські компанії все активніше цікавляться можливостями ERP, особливо нашими рішеннями – менш ресурсомісткими та швидшими у розгортанні, ніж конкурентні пропозиції. Оптимізація бізнес-процесів – це суттєва економія витрат у майбутньому, а криза наочно показала, що правильна організація та гнучкість бізнесу – це ключ до виживання у скрутні часи та ефективного розвитку на етапі зростання. З новими технологіями у нашому розпорядженні ми та наші партнери зможемо пропонувати українським компаніям ще більш функціональні рішення, пропонуючи багаторічний світовий досвід вирішення завдань у різноманітних галузях», – прокоментував Михайло Куценко, керівник напряму Microsoft Dynamics компанії «Майкрософт Україна».

Придбавши ці технології, Microsoft зможе надавати основну галузеву функціональність, впроваджену безпосередньо у Microsoft Dynamics ERP, що дозволить партнерам зосередитися на «останній милі» інновацій – а саме вона має найбільший вплив на роботу компаній-замовників. За результатами дослідження IDC, партнери Microsoft Dynamics ERP з вертикальною спеціалізацією демонструють кращі фінансові показники, у тому числі швидше зростання клієнтської бази, більший обсяг продажів та тенденцію до вищої прибутковості, ніж ті, які не мають галузевої спеціалізації.

«Використання глобальних галузевих рішень дає можливість українським компаніям скористатися світовим доведеним досвідом, отримати доступ до ефективних світових технологій організації галузевого бізнесу, при цьому радикально зменшити обсяги модифікацій та оптимізувати строки та бюджет проекту впровадження. Можливість переходу на рішення на нових версіях системи дає можливість не відкладати на роки використовування інноваційні інструментів, оптимізує та надійно захищає інвестиції», – коментує Володимир Свириденко, директор з розвитку бізнесу Columbus IT Ukraine.

«Платформи Microsoft Dynamics наочно демонструють реалізацію стратегії лідируючого виробника програмного забезпечення, що полягає у створенні універсального інформаційного середовища, у якому є можливість визначення ролей для різних галузей, професій, бізнес-процесів. Нещодавні придбання є черговим кроком у цьому напрямку. Причому цей крок у реальності може стати стрибком і змінити розстановку сил на ринку програмного забезпечення для управління підприємствами з тієї причини, що галузі, для яких відтепер існує рішення від виробника, є великою частиною у будь-якій економіці, включаючи Україну. Ми вітаємо Microsoft з вдалими придбаннями та готові надавати нашим клієнтам нові технології з метою покращення їх прибутковості та конкурентоспроможності», – відзначив Дмитро Попінако, генеральний директор компанії Innoware.

В Україні рішення Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV та Microsoft Dynamics CRM надають більш ніж 25 компаній-партнерів.

Рішення для процесного виробництва та професійних послуг вже сьогодні доступні для наших партнерів та замовників, а рішення для торговельних компаній з’явиться на українському ринку трохи згодом.

Про рішення Microsoft Dynamics®  

Рішення Microsoft Dynamics® – це багатофункціональні системи управління ресурсами підприємства для великого, середнього та малого бізнесу. Вони охоплюють всі сфери управління підприємством: виробництво та дистрибуцію, управління ланцюгами постачання й проектами, фінанси та засоби бізнес-аналізу, управління взаємовідносинами з клієнтами та персоналом.

В основі рішень лежать добре знайомі технології та принципи програмного забезпечення Microsoft. Це дає змогу створювати сучасні бізнес-рішення, інтегровані з існуючими програмними продуктами, допомагаючи значно скоротити видатки на навчання співробітників та надаючи останнім можливість зосередитися виключно на досягненні цілей бізнесу.

В Україні напрямок Microsoft Business Solutions було офіційно відкрито у травні 2006 року. Рішення на базі Microsoft Dynamics® вже використовуються у понад 140 українських компаніях.

Докладніше ознайомитись із рішеннями Microsoft Dynamics® можна за адресою: www.microsoft.ua/dynamics.

 

Про корпорацію Microsoft

Заснована у 1975 році корпорація Microsoft є визнаним світовим лідером у галузі розробки програмного забезпечення, а також у наданні послуг та рішень, які допомагають людям та компаніям повністю реалізувати свій потенціал.

З 2003 року в Україні діє компанія «Майкрософт Україна», до завдань якої входить розвиток ринку програмного забезпечення та просування продуктів Microsoft, підтримка партнерів та замовників, а також локалізація новітніх технологій корпорації та реалізація соціальних проектів на території України.

Додаткову інформацію про компанію та продукти Майкрософт можна знайти на веб-серверах Microsoft: www.microsoft.ua.

Microsoft® є товарним знаком Microsoft Corporation, що охороняється в США і/або інших країнах. Інші назви продуктів і компаній, що згадуються в даному документі, можуть бути товарними знаками відповідних власників.

 

Оценка материала:

3.88 / 8
Microsoft Dynamics придбала нові рішення у сферах виробництва, професійних послуг та роздрібної торгівлі 3.88 5 8
Прес-релізи / IT та зв'язок
28.09.2009 15:36 14718
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»