<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
14.11.2017 1982

В Киеве задержали чиновника МВД, совершившего смертельное ДТП

Сотрудник МВД сдал анализ для экспертизы на содержание алкоголя. Сотрудника МВД, который спровоцировал ДТП на углу улиц Туполева и Стеценко, задержали.

Об этом на своей странице в Facebook сообщил советник главы МВД Зорян Шкиряк.

По его словам, чиновник МВД находится под стражей до решения суда.

“Кроме того, по последней информации, правонарушитель все-таки сдал анализ для экспертизы на содержание алкоголя. На месте ДТП он отказаться проходить тест“, - отметил Шкиряк.

Напомним, в Киеве вечером 13 ноября произошла авария с участием представителя столичного сервисного центра МВД, в результате которой погиб один человек.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Киеве задержали чиновника МВД, совершившего смертельное ДТП 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
14.11.2017 1982
Еще материалы раздела «Столиця»