<
НОВИНИ ДНЯ: Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеціївсі новини дня
Життя та Стиль
Події
03.03.2018 6589

В Киеве сгорела деревянная церковь УПЦ КП

Пожар произошел в храме в честь святителя Димитрия митрополита Ростовского УПЦ КП.

В Киеве в ночь 2 марта, на улице Академика Ефремова сгорел деревянный храм в честь святителя Димитрия митрополита Ростовского, который находится возле газовой заправки. Об этом сообщает Информатор.

Очевидец пожара, работник газовой заправки Барс, рассказал, что церковь вспыхнула изнутри, после того как внутри храма раздался хлопок. На момент пожара церковь была пустой, никто не пострадал. Пожарные ликвидировали огонь в течение часа, однако здание почти все выгорело и купол рухнул внутрь.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Киеве сгорела деревянная церковь УПЦ КП 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
03.03.2018 6589
Еще материалы раздела «Події»