НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Події
29.05.2022 3031

Телеоператор Суспільного Василь Філімон потрапив у полон

Суспільний мовник закликає українську владу та міжнародну громадськість усебічно сприяти визволенню телеоператора Миколаївської філії Суспільного мовлення Василя Філімона, який перебуває у російському полоні.

630_360_1653752853-350_29.05.22

Про це повідомляється на сайті Суспільного мовника, передає Укрінформ.

«15 травня під час виконання бойового завдання у Донецькій області зник безвісти телеоператор Миколаївської філії Суспільного мовлення Василь Філімон. Від його родини Суспільному стало відомо, що Василь потрапив у полон до військових окупаційних сил рф», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Василь Філімон був призваний до лав Збройних сил України у перший день повномасштабного наступу росії, 24 лютого 2022 року.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють та бомбардують міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Телеоператор Суспільного Василь Філімон потрапив у полон 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
29.05.2022 3031
Еще материалы раздела «Події»