<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
23.11.2009 23:27 11398

10 років музичного барвування – посил української культури у світі

Запрошуємо журналістів на прес-презентацію 10-річчя українського музичного колективу «Українські Барви» та з нагоди концерту «10 років музичного барвування – посил української культури у світі».  

 

Чи існує український рок-н-рол? Чи здатна українська телинка видати справжній блюз, а впізнаваний з дитинства романс перевдягтися на пристрасну сальсу?
Чи може український квартет із двох скрипок, кларнета й баяна зазвучати як струнний квартет, троїсті музики й віртуозний джаз-бенд? Відповідь проста: ЗВІСНО, якщо мова йде про УКРАЇНСЬКІ БАРВИ.

25 листопада 2009 року у Центральному Будинку офіцерів ЗС України відбудеться ювілейний концерт, приурочений десятиліттю вокально-інструментального ансамблю «Українські Барви», котрий з 1999 року пропагує різножанрове українське музичне мистецтво вітчизняній та світовій громаді.


Упродовж своєї творчої діяльності, квартет розбарвовує весь світ щедрою українською мелодикою та віртуозністю, професійною виконавською майстерністю. США, Канада, Греція, Франція, Німеччина, Польща, Сербія, Чорногорія, Болгарія, Угорщина та інші країни світу, завдяки яскравим виступам колективу, відкривали для себе український колорит та знайомилися з найціннішим скарбом нашого народу – його культурним спадком.

Під час прес-конференції музиканти поділяться секретами, як зацікавити закордонного слухача музичним надбанням українців і яка музична мова є спільною для українця-американця-канадця-поляка-німця…

Окрім того, на журналістів, які будуть акредитовані на прес-конференцію, чекає презентація нового експерименту «Українських Барв», а також запрошення на ювілейний концерт колективу 25 листопада 2009 року.


З питань акредитації на прес-презентацію та надання додаткової інформації просимо звертатися до медіакоординатора:
Ірина Плехова,
Директор Інформаційної аґенції культурних індустрій
www.i-pro.kiev.ua
plehova@ukr.net   (044) 227 86 92, (093) 767 14 83

Оценка материала:

4.56 / 9
10 років музичного барвування – посил української культури у світі 4.56 5 9
Прес-релізи / Інше
23.11.2009 23:27 11398
Еще материалы раздела «Інше»