<
НОВИНИ ДНЯ: Неперевершені дієтичні котлети з сочевиці: допоможуть схуднути та можна в піст  Чи вважається гріхом відмова стати хрещеним для дитини – в ПЦУ пояснили  На вихідних погода в Україні зміниться  Путін, попри невдачу, продовжить переконувати Захід кинути Україну і дозволити її знищити, - ISW  Пікантний пиріг з рикотою та квасолею: фантастичне поєднання смаку!  Теплий початок літа: Укргідрометцентр дав прогноз на червень  Уряд затвердив умови додаткової відпустки військовим за знищену російську технікувсі новини дня
Політика
Україна
27.06.2018 587

В Украину вернулись моряки, задержанные в Греции 1,5 года назад

Украинцев подозревали в незаконной перевозке сигарет. Моряков украинского судна RS 300-97 подозревали в контрабанде.  

Шесть украинских моряков с задержанного в Греции судна RS 300-97 в ночь на среду, 27 июня, вернулись в Украину. Об этом сообщил в Twitter министр иностранных дел Павел Климкин.

“Хорошая утренняя новость: шестеро украинских моряков судна RS 300-97, которые более полутора лет находились под запретом выезда из Греции, вернулись этой ночью.

Продолжительная, сложная, но результативная работа консулов“, – написал Климкин.

Он отметил, что дипломаты работают и дальше над тем, чтобы другие украинские моряки вернулись к своим родным.

«Гарна ранкова новина: 6 українських моряків судна RS 300-97, які понад півтора року перебували під забороною виїзду з Греції, повернулися цієї ночі до України. Тривала, складна, але результативна робота консулів. Працюємо, щоб інші також повернулися до своїх рідних та близьких.»

Напомним,  в ноябре 2016 года украинское рыболовецкое судно RS-300 №97 было задержано в Греции из-за перевозки сигарет.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Украину вернулись моряки, задержанные в Греции 1,5 года назад 5.00 5 1
Політика / Україна
27.06.2018 587
Еще материалы раздела «Україна»