НОВИНИ ДНЯ: Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощівсі новини дня
Бізнес
Технології
04.07.2018 763

Facebook купил стартап для борьбы с фейковыми новостями за $200 млн

Соцсеть купила компанию Bloomsbury AI.  

Facebook приобрела стартап Bloomsbury AI, который занимается разработкой программ для машинного чтения. Об этом говорится на странице компании в Facebook.

Bloomsbury AI должен помочь Facebook в изучении естественных языков и пополнить команду инженеров компании. По мнению журналистов TechCrunch, разработки стартапа могут помочь соцсети бороться с фальшивыми новостями.

Кроме того, источники издания оценили сделку в $23-$30 млн. На сайте Bloomsbury говорится, что основной продукт компании - Cape, технология искусственного интеллекта, которая позволяет компьютерам читать текстовые документы и отвечать на вопросы об их содержании.

Оценка материала:

5.00 / 4
Facebook купил стартап для борьбы с фейковыми новостями за $200 млн 5.00 5 4
Бізнес / Технології
04.07.2018 763
Еще материалы раздела «Технології»