<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Прес-релізи
Інше
14.12.2009 18:58 12030

Гольф було презентовано на XXIII Генеральній Асамблеї НОК

11 грудня 2009 року відбулася звітна ХХІII Генеральна Асамблея Національного олімпійського комітету України, на якій керівництво Всеукраїнської федерації гольфу презентувало НОКу план розвитку гольфу, в рамках включення цього виду спорту до офіційної програми Олімпійських Ігор 2016 та 2020 років.  

 

В центрі уваги ХХІII Генеральної Асамблеї НОКу були підсумки роботи за рік, підготовка до XXI зимових Олімпійських ігор у Ванкувері та І літніх Юнацьких Олімпійських ігор у Сінгапурі, презентація регбі-7 та звичайно велика увага була приділена гольфу, як одному з  двох видів спорту знову прийнятих до олімпійської родини. В роботі Асамблеї взяли участь президенти національних олімпійських федерацій, голови обласних відділень НОК, голови фізкультурно-спортивних товариств, атлети-олімпійці та тренери.

 

Всеукраїнська федерація гольфу детально презентувала програму та план розвитку гольфу на найближчі роки, розповіла про перспективи даного виду спорту для України. Серед першочергових кроків у напрямку розвитку гольфу варто зазначити: організацію активного та систематичного процесу тренувань майбутніх олімпійців, появу муніципальних полів, початок втілення державної програми підтримки гольфу, відкриття молодіжних шкіл, що готуватимуть нових професійних спортсменів.

 

Олег Корбан, Президент Всеукраїнської федерації гольфу: «Головним є те, що на сьогоднішній день ми маємо вже не тільки бажання, але й реальні можливості підняти український гольф на якісно новий рівень та належним чином представити Україну на літніх Олімпійських іграх 2016 та 2020 років. Я вважаю, що перемога гольфу є закономірною, адже ще у 1900 та 1904 роках гольф був у програмі Олімпійських ігор. Нажаль, аж до сьогоднішнього дня, гольф переживав досить тривалу зупинку в Олімпійському розвитку, адже свого часу організаційні проблеми переважили у вирішенні питання про подальшу участь гольфу в міжнародній першості. З того часу гольф неодноразово намагалися повернути до Олімпійської програми, але вдалося це зробили лише зараз, коли 120 національних федерації об’єдналися з метою спільного розвитку. Результати були досягнуті значні, і як приклад наведу реальні аналітичні дані: кожного дня телебачення 216 країн світу показують більш ніж 80 годин трансляцій турнірів з гольфу на 35 мовах».

korban

 

 

Отримання додаткової інформації

Ольга Савельєва

8-067-214-13-39

os@adjutant.com.ua

Оценка материала:

3.57 / 7
Гольф було презентовано на XXIII Генеральній Асамблеї НОК 3.57 5 7
Прес-релізи / Інше
14.12.2009 18:58 12030
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 303
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310