<
НОВИНИ ДНЯ: У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищвсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
05.01.2010 18:44 14284

Помітно кращі знімки з новою α450

CES, Лас-Вегас – 5 січня 2010 р.     Помітно кращі знімки з новою α450 Нова цифрова дзеркальна фотокамера від Sony – це більше можливостей для досвідчених фотографів-любителів CMOS-матриця Exmor™ 14,2 мегапікселя Безперервна зйомка зі швидкістю до 7 кадрів на секунду Режим Live View з ручним фокусуванням Режим Auto HDR для отримання знімків з розширеним динамічним діапазоном До 1 050 зображень на одній батареї (за стандартами CIPA) Вбудована система оптичної стабілізації SteadyShot INSIDE для чітких знімків із будь-яким об’єктивом  

 

Найновіше поповнення лінійки цифрових дзеркальних фотокамер α від Sony, яке продовжує традиції створення бездоганного зображення та розширення творчих можливостей.

 

Потужна і разом з тим легка у використанні, цифрова дзеркальна фотокамера DSLR-A450 – універсальний інструмент для тих, хто хоче перейти на наступний рівень. Ідеальна для фотолюбителів, які планують змінити свою камеру на більш професійну, вона з легкістю впорається з будь-якими умовами зйомки, від статичних портретів до динамічних спортивних сюжетів.

 

Усередині α450 – матриця Exmor™ CMOS із роздільною здатністю 14,2 мегапікселя (прибл.) У поєднанні з потужним процесором BIONZ вони дають надзвичайно детальні та чіткі зображенням з низьким рівнем шумів. Чутливість ISO сягає 12 800, що дозволяє робити чудові реалістичні знімки за низького освітлення без використання спалаху.

 

 

Яскравий оптичний видошукач з покриттям 95% перетворює вибір композиції на справжнє задоволення. Яскравий дисплей Clear Photo LCD із діагоналлю 6,7 см (2,7”) дозволяє знімати без видошукача в режимі Manual Focus Check Live View. Із цифровим збільшенням від 7x до 14x тепер перевірити точність фокусування на портретах, макрознімках та натюрмортах легко, як ніколи.

 

Потужний процесор зображення BIONZ дозволяє вести високошвидкісну зйомку до 5 кадрів на секунду (максимум, приблизно). У режимі пріоритету швидкості (з встановленими на початку зйомки автоматичною витримкою та експозицією) цей показник збільшується до вражаючих 7 кадрів на секунду (максимум; може змінюватися у залежності від умов зйомки та карти пам’яті). Цього буде більш ніж достатньо для зйомки спортивних змагань і об’єктів, що швидко рухаються.

 

Творчі можливості розширюються завдяки режиму Auto HDR (автоматичне збільшення динамічного діапазону). Він об'єднує добре освітлені ділянки в тінях та деталізовані світлі області в одному кадрі. І все це без необхідності обробки зображення на комп’ютері чи спеціальних навичок редагування.  Крім того, ця повністю автоматична функція дозволяє задавати значення експозиції до 3EV з кроком до 0.5EV.

 

Система стабілізації SteadyShot INSIDE™, яка використовується в усій лінійці цифрових дзеркальних фотоапаратів від Sony, дозволяє отримувати чіткі знімки, використовуючи до 4 кроків довшу витримку.  Стабілізатор працює зі всіма об’єктивами та телеконвертерами системи α від Sony, а також об'єктивами Konica Minolta з байонетом Minolta A.

 

Також α450 може похизуватися найдовшим часом роботи акумулятора серед усіх камер лінійки. До 1050 зображень після підзаряджання* - більш, ніж достатньо для зйомки протягом цілого уікенду.

 

Роз’єми для карток пам’яті Memory Stick PRO-HG Duo та SD/SDHC (картки постачаються окремо) задовольнять потреби найвибагливіших користувачів.

 

Під’єднайте α450 до будь-якого телевізора високої чіткості та насолоджуйтеся власними шедеврами на великому екрані.  Режим PhotoTV HD розширює можливості перегляду фотографій на сумісних телевізорах BRAVIA, а   BRAVIA™ Sync дозволяє керувати показом слайдів та іншими функціями камери за допомогою пульта від телевізора.

 

Програмне забезпечення, що постачається у комплекті, включає Image Data Converter SR; Image Data Lightbox SR; та PMB (Picture Motion Browser) для легкого керування фотографіями. Фотоапарат α450 також сумісний з рядом аксесуарів для цифрових дзеркальних фотокамер від Sony, зокрема спалахами, футлярами та сумками, акумуляторами та зарядними пристроями тощо.

 

Цифрова дзеркальна фотокамера DSLR-A450 надійде в продаж у лютому 2010 р.

 

* використовуючи видошукач (згідно стандартам CIPA)

Технічні характеристики

DSLR-Α450

Розподільча здатність
(ефективних мегапікселів)

Приблизно 14,2

Сумісні об'єктиви

Всі об’єктиви системи α від Sony;

Об’єктиви Minolta та Konica Minolta із байонетом типу A

Сенсор зображення

Тип APS-C 23.4x15.6 мм

Матриця Exmor CMOS з фільтрами основних кольорів (R, G, B)

Процесор

BIONZ™

Чутливість ISO

ISO 200 - 12800

 

Якість зображення

JPEG (висока, стандартна), RAW, RAW+JPEG,

 

Вихід HDMI та Bravia Sync

Міні-роз'єм HDMI™ (типу C), BRAVIA Sync (меню синхронізації), підтримка PhotoTV HD

 

Розмір зображення
Формат 3:2

(пікселів)

L:  4592x3056 (14 Mп),

M:  3344x2224 (7,4 Mп),

S:  2288x1520 (3,5 Mп)

Тип видошукача

Фіксований на рівні очей, пентадзеркало

 

Дисплей

6,7 см (2,7"), TFT Clear Photo LCD (230 400 точок)

Перевірка ручного фокусу у режимі Live View (Manual Focus Check Live View)

ТАК

Стабілізатор SteadyShot INSIDE

ТАК

Система проти пилу

Подвійна система захисту від пилу (антистатичне покриття та механізм зміщення матриці)

Режими фокусування

Безперервний, покадровий, автоматичний, ручний

Вибір AF/MF

Автофокусування

(TTL) Система визначення фази через об’єктив,  лінійний сенсор

Сенсор

 

9-ти точковий

Режими експозиції

Програмована автоматична (AUTO, AUTO - без спалаху, ручне управління - P), пріоритет витримки, пріоритет діафрагми, вибір сцен

Елемент живлення експонометра

40-сегментний стільниковий SPC

 

Експонометр

Мультисегментний, центрально-зважений, точковий

Вибір плану

Портрет, пейзаж, макро, спорт, захід сонця, нічний портрет/зйомка при низькому освітленні, чорно-білий

 

Творчі стилі

Стандартний, яскравий, портрет, пейзаж, захід сонця, чорно-білий

 

Діапазон витримки (секунди)

1/4000 – 30, Bulb

 

Брекетинг експозиції (AE Bracketing)

Із кроком 0,3 EV / 0,7 EV, 3 кадри

 

Налаштування балансу білого

Автоматичний, 6 стандартних, вибір температури, кольорові фільтри, довільний

Режин безперервної зйомки

До 5 кадр./сек. та 7 кадр./сек. у режимі пріоритету швидкості

Ресурс батареї*

Прибл. 1050 кадрів

Вбудований спалах

Автоматичний режим – 12м при ISO 100, покриття до 18 мм

Режими спалаху

Вимк., Авто, Заповнюючий спалах, Синхронізація за задньою шторкою, Бездротовий*, Високошвидкісна*

*З додатковими спалахами HVL-F58AM, HVL-F56AM, HVL-F42AM, HVL-F36AM

Носій даних

Картки пам’яті Memory Stick PRO Duo / PRO-HG Duo / SD / SDHC

Розміри (Ш x В x Г)

Прибл. 137 x 104 x 81 мм (не включаючи виступи)

Вага

Прибл. 520г

 

За додатковою інформацією звертайтеся:

 

Тимофій Іванов-Малявін

Представництво Sony Overseas SA в Україні

Тел.: +38 044 490 63 00

Факс.: +38 044 490 63 29

e-mail: Tymofiy.Ivanov-Malyavin@eu.sony.com

Сайт: www.sony.ua

Про компанію Sony:

 

Sony – провідна світова компанія-інноватор, що постійно втілює нові технологічні рішення, пропонуючи аудіо- та відеопродукти, комунікаційні та інформаційні технології, що орієнтовані як на споживчий, так і на професійний ринок. Sony відома завдяки таким своїм продуктам, як рідкокристалічні телевізори високої чіткості BRAVIA™, цифрові фотоапарати Cyber-shot™, відеокамери Handycam®, MP3-плеєри WALKMAN®, персональні комп’ютери VAIO™, а також обладнання для професійного мовлення високої чіткості, що об’єднане під маркою XDCAM™. Sony є одним з лідерів світової індустрії цифрових розваг, поєднуючи велику кількість різноманітних бізнес-напрямків, зокрема електроніку, музику, кіно, ігри та онлайн-магазини. Кількість співробітників компанії по всьому світу налічує приблизно 170 000 осіб.

 

Компанія Sony підтримує постійні партнерські відносини з футбольними організаціями, поділяючи пристрасть мільйонів футбольних фанатів по всьому світу. Sony є офіційним спонсором ліги Чемпіонів УЄФА 2012 р., офіційним партнером ФІФА до 2014 р. і міжнародним спонсором Чемпіонату Світу по футболу ФІФА у 2010 і 2014 рр.

 

Щоб отримати додаткову інформацію про Sony, завітайте на сайт компанії в Україні www.sony.ua.

 

“Sony”, “WALKMAN”, “VAIO”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “BRAVIA” є зареєстрованими торговельними марками корпорації Sony. Всі інші торговельні марки належать відповідним власникам.

CES, Лас-Вегас – 5 січня 2010 р.

 

 

Помітно кращі знімки з новою α450

Нова цифрова дзеркальна фотокамера від Sony –

 це більше можливостей для досвідчених
фотографів-любителів

 

·        CMOS-матриця Exmor™ 14,2 мегапікселя

·        Безперервна зйомка зі швидкістю до 7 кадрів на секунду

·        Режим Live View з ручним фокусуванням

·        Режим Auto HDR для отримання знімків з розширеним динамічним діапазоном

·        До 1 050 зображень на одній батареї (за стандартами CIPA)

·        Вбудована система оптичної стабілізації SteadyShot INSIDE для чітких знімків із будь-яким об’єктивом

 

 

Найновіше поповнення лінійки цифрових дзеркальних фотокамер α від Sony, яке продовжує традиції створення бездоганного зображення та розширення творчих можливостей.

 

Потужна і разом з тим легка у використанні, цифрова дзеркальна фотокамера DSLR-A450 – універсальний інструмент для тих, хто хоче перейти на наступний рівень. Ідеальна для фотолюбителів, які планують змінити свою камеру на більш професійну, вона з легкістю впорається з будь-якими умовами зйомки, від статичних портретів до динамічних спортивних сюжетів.

 

Усередині α450 – матриця Exmor™ CMOS із роздільною здатністю 14,2 мегапікселя (прибл.) У поєднанні з потужним процесором BIONZ вони дають надзвичайно детальні та чіткі зображенням з низьким рівнем шумів. Чутливість ISO сягає 12 800, що дозволяє робити чудові реалістичні знімки за низького освітлення без використання спалаху.

 

 

Яскравий оптичний видошукач з покриттям 95% перетворює вибір композиції на справжнє задоволення. Яскравий дисплей Clear Photo LCD із діагоналлю 6,7 см (2,7”) дозволяє знімати без видошукача в режимі Manual Focus Check Live View. Із цифровим збільшенням від 7x до 14x тепер перевірити точність фокусування на портретах, макрознімках та натюрмортах легко, як ніколи.

 

Потужний процесор зображення BIONZ дозволяє вести високошвидкісну зйомку до 5 кадрів на секунду (максимум, приблизно). У режимі пріоритету швидкості (з встановленими на початку зйомки автоматичною витримкою та експозицією) цей показник збільшується до вражаючих 7 кадрів на секунду (максимум; може змінюватися у залежності від умов зйомки та карти пам’яті). Цього буде більш ніж достатньо для зйомки спортивних змагань і об’єктів, що швидко рухаються.

 

Творчі можливості розширюються завдяки режиму Auto HDR (автоматичне збільшення динамічного діапазону). Він об'єднує добре освітлені ділянки в тінях та деталізовані світлі області в одному кадрі. І все це без необхідності обробки зображення на комп’ютері чи спеціальних навичок редагування.  Крім того, ця повністю автоматична функція дозволяє задавати значення експозиції до 3EV з кроком до 0.5EV.

 

Система стабілізації SteadyShot INSIDE™, яка використовується в усій лінійці цифрових дзеркальних фотоапаратів від Sony, дозволяє отримувати чіткі знімки, використовуючи до 4 кроків довшу витримку.  Стабілізатор працює зі всіма об’єктивами та телеконвертерами системи α від Sony, а також об'єктивами Konica Minolta з байонетом Minolta A.

 

Також α450 може похизуватися найдовшим часом роботи акумулятора серед усіх камер лінійки. До 1050 зображень після підзаряджання* - більш, ніж достатньо для зйомки протягом цілого уікенду.

 

Роз’єми для карток пам’яті Memory Stick PRO-HG Duo та SD/SDHC (картки постачаються окремо) задовольнять потреби найвибагливіших користувачів.

 

Під’єднайте α450 до будь-якого телевізора високої чіткості та насолоджуйтеся власними шедеврами на великому екрані.  Режим PhotoTV HD розширює можливості перегляду фотографій на сумісних телевізорах BRAVIA, а   BRAVIA™ Sync дозволяє керувати показом слайдів та іншими функціями камери за допомогою пульта від телевізора.

 

Програмне забезпечення, що постачається у комплекті, включає Image Data Converter SR; Image Data Lightbox SR; та PMB (Picture Motion Browser) для легкого керування фотографіями. Фотоапарат α450 також сумісний з рядом аксесуарів для цифрових дзеркальних фотокамер від Sony, зокрема спалахами, футлярами та сумками, акумуляторами та зарядними пристроями тощо.

 

Цифрова дзеркальна фотокамера DSLR-A450 надійде в продаж у лютому 2010 р.

 

* використовуючи видошукач (згідно стандартам CIPA)

 

Технічні характеристики

DSLR-Α450

Розподільча здатність
(ефективних мегапікселів)

Приблизно 14,2

Сумісні об'єктиви

Всі об’єктиви системи α від Sony;

Об’єктиви Minolta та Konica Minolta із байонетом типу A

Сенсор зображення

Тип APS-C 23.4x15.6 мм

Матриця Exmor CMOS з фільтрами основних кольорів (R, G, B)

Процесор

BIONZ™

Чутливість ISO

ISO 200 - 12800

 

Якість зображення

JPEG (висока, стандартна), RAW, RAW+JPEG,

 

Вихід HDMI та Bravia Sync

Міні-роз'єм HDMI™ (типу C), BRAVIA Sync (меню синхронізації), підтримка PhotoTV HD

 

Розмір зображення
Формат 3:2

(пікселів)

L:  4592x3056 (14 Mп),

M:  3344x2224 (7,4 Mп),

S:  2288x1520 (3,5 Mп)

Тип видошукача

Фіксований на рівні очей, пентадзеркало

 

Дисплей

6,7 см (2,7"), TFT Clear Photo LCD (230 400 точок)

Перевірка ручного фокусу у режимі Live View (Manual Focus Check Live View)

ТАК

Стабілізатор SteadyShot INSIDE

ТАК

Система проти пилу

Подвійна система захисту від пилу (антистатичне покриття та механізм зміщення матриці)

Режими фокусування

Безперервний, покадровий, автоматичний, ручний

Вибір AF/MF

Автофокусування

(TTL) Система визначення фази через об’єктив,  лінійний сенсор

Сенсор

 

9-ти точковий

Режими експозиції

Програмована автоматична (AUTO, AUTO - без спалаху, ручне управління - P), пріоритет витримки, пріоритет діафрагми, вибір сцен

Елемент живлення експонометра

40-сегментний стільниковий SPC

 

Експонометр

Мультисегментний, центрально-зважений, точковий

Вибір плану

Портрет, пейзаж, макро, спорт, захід сонця, нічний портрет/зйомка при низькому освітленні, чорно-білий

 

Творчі стилі

Стандартний, яскравий, портрет, пейзаж, захід сонця, чорно-білий

 

Діапазон витримки (секунди)

1/4000 – 30, Bulb

 

Брекетинг експозиції (AE Bracketing)

Із кроком 0,3 EV / 0,7 EV, 3 кадри

 

Налаштування балансу білого

Автоматичний, 6 стандартних, вибір температури, кольорові фільтри, довільний

Режин безперервної зйомки

До 5 кадр./сек. та 7 кадр./сек. у режимі пріоритету швидкості

Ресурс батареї*

Прибл. 1050 кадрів

Вбудований спалах

Автоматичний режим – 12м при ISO 100, покриття до 18 мм

Режими спалаху

Вимк., Авто, Заповнюючий спалах, Синхронізація за задньою шторкою, Бездротовий*, Високошвидкісна*

*З додатковими спалахами HVL-F58AM, HVL-F56AM, HVL-F42AM, HVL-F36AM

Носій даних

Картки пам’яті Memory Stick PRO Duo / PRO-HG Duo / SD / SDHC

Розміри (Ш x В x Г)

Прибл. 137 x 104 x 81 мм (не включаючи виступи)

Вага

Прибл. 520г

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


За додатковою інформацією звертайтеся:

 

Тимофій Іванов-Малявін

Представництво Sony Overseas SA в Україні

Тел.: +38 044 490 63 00

Факс.: +38 044 490 63 29

e-mail: Tymofiy.Ivanov-Malyavin@eu.sony.com

Сайт: www.sony.ua

 

 

 

Про компанію Sony:

 

Sony – провідна світова компанія-інноватор, що постійно втілює нові технологічні рішення, пропонуючи аудіо- та відеопродукти, комунікаційні та інформаційні технології, що орієнтовані як на споживчий, так і на професійний ринок. Sony відома завдяки таким своїм продуктам, як рідкокристалічні телевізори високої чіткості BRAVIA™, цифрові фотоапарати Cyber-shot™, відеокамери Handycam®, MP3-плеєри WALKMAN®, персональні комп’ютери VAIO™, а також обладнання для професійного мовлення високої чіткості, що об’єднане під маркою XDCAM™. Sony є одним з лідерів світової індустрії цифрових розваг, поєднуючи велику кількість різноманітних бізнес-напрямків, зокрема електроніку, музику, кіно, ігри та онлайн-магазини. Кількість співробітників компанії по всьому світу налічує приблизно 170 000 осіб.

 

Компанія Sony підтримує постійні партнерські відносини з футбольними організаціями, поділяючи пристрасть мільйонів футбольних фанатів по всьому світу. Sony є офіційним спонсором ліги Чемпіонів УЄФА 2012 р., офіційним партнером ФІФА до 2014 р. і міжнародним спонсором Чемпіонату Світу по футболу ФІФА у 2010 і 2014 рр.

 

Щоб отримати додаткову інформацію про Sony, завітайте на сайт компанії в Україні www.sony.ua.

 

“Sony”, “WALKMAN”, “VAIO”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “BRAVIA” є зареєстрованими торговельними марками корпорації Sony. Всі інші торговельні марки належать відповідним власникам.

Оценка материала:

4.11 / 9
Помітно кращі знімки з новою α450 4.11 5 9
Прес-релізи / IT та зв'язок
05.01.2010 18:44 14284
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»