<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.10.2018 1214

СПРОСТУВАННЯ

Шановні читачі! 23 вересня 2018 року на нашому інтернет-сайті «Контракти.ua. ВБ «Галицькі контракти» (www.kontrakty.ua) ми опублікували  інформацію про Генерального прокурора України Луценка Юрія Віталійовича, яка отримана з неперевіреного  джерела і не відповідає дійсності.

Зокрема, у статті під назвою «Выборы и виллы Юрия Луценка» (за посиланням:http://kontrakty.ua/article/124917) ми повідомили про придбання сім’єю Юрія Луценка вілли на Сейшельських Островах.

Редакція інтернет-видання «Контракти.ua ВБ «Галицькі контракти» видаляє з власного сайту зазначену статтю, в якій поширено неправдиву інформацію про купівлю Юрієм Луценко та його сім’єю житлової нерухомості на Сейшельських Островах, та просить вибачення у читачів та сім’ї Юрія Луценка за її поширення.

Також повідомляємо, що публікації в інших засобах масової інформації вказаної недостовірної інформації з посиланням на статтю на нашому інтернет-сайті під назвою «Выборы и виллы Юрия Луценка» (за посиланням:http://kontrakty.ua/article/124917), розглядається нами також як порушення стандартів»

З повагою,
редакція інтернет-видання
«Контракти.ua ВБ «Галицькі контракти»

Оценка материала:

5.00 / 1
СПРОСТУВАННЯ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.10.2018 1214
Еще материалы раздела «Суспільство»