<
НОВИНИ ДНЯ: "Любимо всіх": Епіфаній розповів, чи благословлятиме одностатеві пари  Як Кремль використовує РПЦ для війни проти України: ISW проаналізував події на Великдень  В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфанійвсі новини дня
24.10.2018 1209

Новый российский автомобиль проржавел прямо в автосалоне

Блогеры нашли существенные дефекты в новеньком российском автомобиле УАЗ 2206.

Соответствующее видео опубликовали в Youtube. "Ее еще не начали эксплуатировать, а она уже в коррозии. Обратите внимание на нижнюю часть авто. Из салона торчат саморезы. А многие части находятся в коррозии.

Через полгода коррозия покроет всю нижнюю часть автомобиля, а через год начнут отваливаться куски листового железа", - говорится в описании к видео.

Сообщается, что цена на такой автомобиль в модификации "Охотник" достигает 1 269 000 российских рублей, что в нашей валюте - 548 822 гривны.

Оценка материала:

5.00 / 1
Новый российский автомобиль проржавел прямо в автосалоне 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
24.10.2018 1209
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»