<
НОВИНИ ДНЯ: Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозкивсі новини дня
Прес-релізи
Інше
20.02.2008 13:58 19234

VIII Міжнародна спеціалізована виставка «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ 2008»

22-25 січня 2008 року у Виставковому центрі «Київекспоплаза» відбулася VIII Міжнародна спеціалізована виставка «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ 2008».  Компанія REHAU вже котрий рік поспіль бере активну участь в даному заході. На виставці були присутні представники та партнери REHAU з усіх регіонів України.

У 2008 році компанія REHAU відзначає 60 років історії та 50 років з дня екструзії першого віконного профілю REHAU. Ось вже 60 років марка REHAU – це символ функціональності і надійності, дослідницької діяльності і розробки нових виробів, яка визначає основну мету: приносити користь клієнту. З моменту свого заснування в 1948 році компанія REHAU пройшла шлях розвитку від одного підприємства до потужної інтернаціональної корпорації. В Україні перший офіс з продажу був відкритий в 1997 році в місті Києві. В 1998 році відбулося відкриття двох філій в Дніпропетровську й Одесі, а в 2003 році – трьох контактних бюро: у Львові, Сімферополі і Донецьку. Сьогодні спектр пропозицій REHAU охоплює профільні системи для виготовлення вікон і дверей, зимових садів, фасадів тощо.

В рамка даної виставки компанія REHAU практично вперше за історію присутності на галузевих виставках в Україні представила всю низку своїх систем і підсистем для виробництва вікон. Представлені системи були цікаві і для архітекторів, і для проектантів, і для кінцевих споживачів. Кожен зміг знайти для себе прийнятний варіант. REHAU дотримується думки, що зараз в Україні неможливо представляти лише одну-дві системи, переваги на ринку має та компанія, яка пропонує профілі різної конфігурації, кольору, сумісності. Саме тому REHAU постійно розширює свій асортиментний ряд, і, як наслідок, має змогу задовольнити вимоги найвибагливіших споживачів, пропонує широкий вибір систем профілів з різними тепло- та звукоізоляційними характеристиками, в різних дизайнах та кольорових рішеннях.

Як відомо, компанія REHAU є ведучим постачальником продуктів та технологій на основі полімерів в трьох основних напрямах: Будівництво, Автомобілебудування та Індустрія. Зокрема, REHAU є лідером у розробці полімерних матеріалів для автомобілебудування, вважається, поряд з усіма визнаними постачальниками комплектуючих виробів (OEMs), універсальним сервісним постачальником комплектуючих у таких сферах застосування, як зовнішнє оформлення, системи подачі води, системи розподілу повітря та ущільнювачі. Слід зазначити, що до переваг REHAU відносяться власні наукові розробки і дослідницька діяльність, виробництво комплектуючих і системних продуктів. Одним з яскравих прикладів поєднання наукових розробок та втілення системних продуктів став представлений на стенді REHAU автомобіль Audi TT. Саме завдяки використанню потенціалу синергії різних напрямів діяльності REHAU може пропонувати комплексні пропозиції на ринку. Такий потенціал йде на користь клієнтам компанії в усіх галузях бізнесу.

Завдяки актуальності та різноманітності представлених зразків продукції для віконної індустрії, експозиція REHAU користувалась великою популярністю серед відвідувачів виставки, які мали змогу наочно впевнитися в якості продукції REHAU, ознайомитись з історією компанії, з асортиментом світлопрозорих конструкцій із профілю REHAU, отримати докладну інформацію про співробітництво та консультації досвідчених спеціалістів.

По закінченню виставки компанія «ПРИМУС» відзначила REHAU дипломом за багаторічний досвід та беззаперечне лідерство на ринку віконних технологій.

Оценка материала:

3.40 / 5
VIII Міжнародна спеціалізована виставка «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ 2008» 3.40 5 5
Прес-релізи / Інше
20.02.2008 13:58 19234
Еще материалы раздела «Інше»