<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.08.2020 795

На телеканалі "Україна 24" у вересні стартують програми Наташі Влащенко

Осінній інформаційний сезон на «Україні 24» буде яскравим.

З 7 вересня в ефірі загальнонаціонального каналу "Україна 24" стартує лінійка відомих програм Наташі Влащенко і очікується запуск її нових проєктів. Наташа з командою приєдналася до "Медіа Групи Україна".

"Я переходжу на канал "Україна 24" разом з творчою командою своїх проєктів: ми будемо створювати як програми, що вже відомі глядачеві, так і нові. Мені імпонують амбітні плани з розвитку інформаційного телеканалу "Медіа Групи Україна". Приєднатися до команди, яка вже довела своє право на лідерство, величезна честь для мене. Осінній інформаційний сезон на "Україні 24" буде яскравим. Не перемикайтеся!", – коментує Наташа Влащенко.

Наташа Влащенко – заслужений журналіст України, автор і ведуча програм "Народ проти", "HARD з Влащенко". Працювала заступником головного редактора газети "Сегодня" і головним редактором суспільно-політичного журналу "Публічні люди".

"До команди "Україна 24" приєднується авторитетна ведуча, журналіст і автор програм Наташа Влащенко. Це, безперечно, подія на медіаринку. Ми, як і обіцяли, створюємо команду зірок, якій під силу побудувати канал-лідер інформаційного простору країни. Вже у вересні в ефірі каналу "Україна 24" стартують декілька нових яскравих програм, які зможуть підтвердити та зміцнити імідж телеканалу різноманітних думок. Авторські програми Наташі Влащенко прикрасять прайм нашого ефіру", – поділився головний редактор "Новинної Групи Україна" Юрій Сугак.

Не пропустіть з 7 вересня лінійку програм автора та ведучої Наташі Влащенко в ефірі інформаційного каналу "Україна 24".

Оценка материала:

5.00 / 1
На телеканалі "Україна 24" у вересні стартують програми Наташі Влащенко 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.08.2020 795
Еще материалы раздела «Афіша»