<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Прес-релізи
Інше
15.09.2020 512

Сучасні 3D фотошпалери: якими вони бувають

Що являють собою 3D шпалери? Це полотна з широкоформатним малюнком, який змоделювали на комп'ютері і нанесли на паперову, вінілову або флізелінову рулонну основу. За допомогою певних частинок, що відбивають світло, створюється враження об'ємного зображення. Вони можуть бути настільки реалістичними, що здається, ніби предмети виступають всередину кімнати, або створюють візуальний коридор, ведучи далеко за межі стіни. Це візуальний обман, який називається 3D-ефектом.

f80701e3879880759a2e5a200be82ee5

Основні переваги

Як і всі інші різновиди, 3д фотообої для стін мають свої плюси:

  • ексклюзивний зовнішній вигляд;
  • створюють якісну ілюзію;
  • завдяки хорошим зносостійким характеристикам здатні прослужити дуже довго;
  • не вимагають складного догляду;
  • екологічно чисті.

Якими бувають 3D фотошпалери

За типом нанесення зображень фотошпалери розрізняють:

  • стандартні,
  • поодинокі,
  • світлодіодні,
  • флуоресцентні.

Існують матеріали з додатковими елементами, що створюють унікальні ефекти. До них відносяться флуоресцентні шпалери.

На стандартних 3D фотошпалерах зображення – не складова деталь. Зазвичай на них присутні геометричні фігури та абстракції. Випускаються шпалери в рулонах звичайних розмірів. Вони використовуються в інтер'єрах спалень, віталень, кухонь для зонування простору або виділення певних ділянок. Іноді стандартними полотнами обклеюють всі стіни.

Панорамні шпалери виробляються на замовлення під конкретне приміщення та дизайнерський концепт. Випускаються вони у вигляді єдиного полотнища, довжина якого може досягати 2–3 метрів. Розміщують їх на одній або декількох стінах (використовують з метою розмити межі приміщення).

Також можна купити фотообої в Україні, представлені як поодинокі тривимірні полотна невеликих розмірів, що використовуються для доповнення базового покриття. Подібна обробка може імітувати картину. Такі фотошпалери рекомендують використовувати для декорування перегородок або створення оригінальних акцентів.

Флуоресцентні 3D фотошпалери світяться у темряві. Ефект світіння спостерігається тільки в нічний час, вдень зображення залишаються просто об'ємними. Флуоресцентний порошок безпечний для людського організму. Саме він накопичує енергію світла з вікон та електричних джерел. Існують різні прийоми нанесення фарби: по контуру малюнків, штрихами, за допомогою повної замальовки окремих елементів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сучасні 3D фотошпалери: якими вони бувають 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
15.09.2020 512
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 303
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310